Noile modele Hyundai pregătite să cucerească piața

Catchy

17 July 2017

i30 N este primul model al diviziei de performanţă Hyundai N, construit pe platforma noii generaţii i30. Autovehiculul a fost conceput la Namyang, la Centrul Global de Cercetare şi Dezvoltare al Hyundai Motor din Coreea, şi testat la Nürburgring. i30 N a fost dezvoltat având că sursă de inspiraţie domeniul motorsport şi experienţa Hyundai Motorsport în Campionatul Mondial de Raliuri.

All-New Hyundai i30 N (1)

„Hyundai i30 N a fost proiectat cu scopul de a oferi experienţe plăcute clienţilor noştri, într-un pachet de înalta performanţă”, a declarat Albert Biermann, Executive Vice President al Diviziei de Performanţă.

All-New Hyundai i30 N (10)

i30 N dispune de un design atemporal, coerent, care include grilă frontală tip cascadă, inspirată de fluiditatea oţelului topit, parte din noua identitate vizuală a modelelor Hyundai.

Pentru dezvoltarea i30 N, inginerii Hyundai au avut în vedere comportamentul în viraje, capacităţile şi sportivitatea autovehiculului. Obiectivul echipei a fost de a pune accent pe plăcerea condusului și pe impactul emoţional asupra conducătorului auto.

All-New Hyundai i30 N (25)

i30 N este un autovehicul sportiv, un hatchback, potrivit atât pentru deplasarea pe drumurile publice, cât şi pentru cursele pe circuit. Dispune de cinci moduri de condus: Eco, Normal, Sport, N şi N Custom, care au rolul de a schimbă comportamentul autovehiculului.

Cât despre i30 Fastback, cel mai nou membru al gamei i30, Hyundai a dezvălui că va fi disponibil începând cu anul viitor. Cu un design remarcabil și performanțe dinamice, i30 Fastback integrează proporţiile dinamice, specifice modelelor coupe sportive – linia elegantă a plafonului, capota alungită şi caroseria robustă.

All-New Hyundai i30 Fastback (3)

„Hyundai este primul producător auto de volum care pătrunde în segmentul compact cu un coupe în cinci uşi,” explică Thomas Bürkle, Chief Designer al Hyundai Design Center Europe. „Echipa noastră a obţinut un design pur, care combină caracteristicile unui autovehicul sport cu cele ale unui sedan.”

All-New Hyundai i30 Fastback (1)

Modelele i30 sunt proiectate, dezvoltate, testate şi produse în Europa, reprezentând produse ale infrastructurii dezvoltate de Hyundai în ultimii 25 de ani pe piaţă din regiune.

All-New Hyundai i30 Fastback (7)Citiţi şi

Hyundai – noul Ioniq autonom

Întrebare de Crăciun

Premiera mondială a unui român cu nume istoric

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,825 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro