Pe drumul spre perfecțiune

15 May 2021

Actriță a Teatrului de comedie, Theodora Stanciu este autoarea savuroasei descrieri a caznelor femeilor alfate pe nesfârșitul drum spre perfecțiune. La bună lectură și reflecție! 🙂

Se spune că în fiecare zi trebuie să mâncăm un măr pentru fier și o banană pentru potasiu. De asemenea, o portocală pentru vitamina C și o ceașcă de ceai verde, evident fără zahăr pentru a preveni diabetul.

În fiecare zi, ar trebui să beți doi litri de apă, chiar dacă pe urmă, pentru a le elimina din orgamism, veți avea nevoie de două ori mai mult timp decât timpul necesar pentru a le bea.

În fiecare zi, trebuie să beți sau să mâncați iaurt Actimel pentru a obține bacilii L. Defensis, despre care nimeni nu știe ce naiba sunt, dar se pare că, dacă nu înghițiți zilnic cel puțin un milion și jumătate, veți sfârși prin a vedea neclar.

În fiecare zi, luați o aspirină, pentru a preveni un accident vascular cerebral, și un pahar cu vin roșu împotriva unui atac de cord, plus un pahar de vin alb pentru sistemul nervos, și o bere, care nu-mi amintesc pentru ce era.

Dacă le beți împreună, ați putea provoca o hemoragie cerebrală, dar nu vă faceți griji, pentru că nici măcar nu vă veți da seama.

În fiecare zi, trebuie să mâncați fibre. Multe fibre, până când sunteți în stare să faceți caca un pulover.

Trebuie să aveti între 4 și 6 mese pe zi, lejere, și nu uitați să mestecați fiecare îmbucătură de 100 de ori. Prin efectuarea calculelor, doar pentru a mânca ai nevoie de 5 ore.

Ah, am uitat, după fiecare masă trebuie să vă spalați pe dinți. De exemplu, după Actimel și fibre vă spălați pe dinți, după măr vă spălați pe dinți, după banană, la fel, vă spălați pe dinți și așa mai departe, până când vă mai rămân trei dinți în gură. Fără a uita folosirea aței dentare, masarea gingiilor și clătirea cu Listerine.

Trebuie să dormiți opt ore și să lucrați încă opt… plus cinci ore pentru a mânca, fac 21.

Vă rămân trei ore la dispoziție, atâta timp cât nu există trafic.

Potrivit statisticilor, ne uităm la TV timp de trei ore pe zi.

Deja nu prea mai aveți cum, pentru că în fiecare zi trebuie să mergeți cel puțin o jumătate de oră pe jos, asigurându-vă că va întoarceți înapoi după 15 minute, altfel jumătate de oră devine o oră.

Trebuie să mențineti prieteniile, deoarece acestea sunt ca plantele, trebuie udate în fiecare zi.

Și trebuie să rămâneți, de asemenea, informat, așadar citiți cel puțin două ziare și câteva articole din reviste, pentru o lectură critică.

Ah, important – trebuie să faceți dragoste în fiecare zi, dar aveti grijă să nu cădeți în rutină. Trebuie să fiți moderni, creativi și să reînnoiți seducția.

Trebuie să aveți, de asemenea, timp pentru a mătura podeaua, spăla vase, haine și nu vorbesc despre cei care au un câine sau poate chiar copii.

Pe scurt, aveți nevoie cam de 29 de ore pe zi.

Singura posibilitate care îmi vine în minte este să vă recomand să faceți mai multe lucruri în același timp.

De exemplu, duș cu apă rece și cu gura deschisă, astfel încât să puteti bea cel puțin doi litri de apă între timp.

În timp ce ieșiți din baie cu o periuță de dinți în gură, faceți dragoste (tantric) cu partenerul/partenera care între timp se uita la TV și vă povestește în timp ce spălați podeaua.

V-a mai rămas o mână liberă? Sunați niște prieteni! Sau părinții!

Beți vin, pentru că după ce i-ați sunat pe părinți veți avea nevoie.

Puteți combina Bio Puritas cu mărul în timp ce partenerul mănâncă banana cu Actimel, și mâine puteți schimba.

Am o confuzie mentală!

Acum vă las, pentru că printre iaurt, mere, bere, primul litru de apă și a treia masă a zilei cu fibre, deja nu mai știu ce fac. Știu că trebuie să merg urgent la baie. Și profit de asta pentru a-mi spăla dinții.

Cu toate acestea, dacă v-au ramas două minute libere, trimiteti o copie prietenilor, care trebuie să fie udați zi de zi ca o plantă.

Dacă v-am fi trimis deja acest mesaj, iertați-mă, e Alzheimerul. Pe care toate sfaturile de sănătate nu au fost încă în stare să îl elimine.”Citiţi şi

Poveste TV pe nv

Citesc Catchy, iar acum am și eu niște întrebări

Ești o nenorocită, baby! (part I)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro