Pe sânul ei se aventura bezmetic

Pe sânul ei se aventura bezmetic alunecând în pendulare forțată simultan cu nasul și limba, mimând falnic plăcerea asemeni femeilor învățate cu greul, ce mimează orgasmul pentru a menține o aparență casnică potrivită ochilor lumii. El lupa voluptuos în vâltoarea lor imaginară căutând să-i arate interes. Simula că îi curtează trupul, cu toate că era la kilometri distanță înfipt, tot imaginar, într-o prietenă de-a ei care nu era cea mai sexy, dar mergea la pofta de nou pe care o resimțea acum, ticăind cu aplomb viril până-n mărul lui Adam. Se spânzura cu pofta asta de fiecare dată când își amintea.

Ea îl privea atât de frumos că reușea să-i stârnească animalului o mică paloare de rușine pe care doar mama lui mai reușise, vreodată, să o creeze, demult, în universul pedant al copilăriei când mai credea în rău și bine, când mai credea în orânduiala unei femei spre fericire. Îi părea rău că nu a fost configurat altfel de la natură, dar era profund detașat de ea, de corporalitatea ei ce-i provoca un dezgust amețitor sinonim cu greața după voma adolescentină indusă de tărie ieftină. Ar fi dat orice să o preschimbe în orice, chiar și în mama sa.

Ar fi dat orice pe o pereche de bulane provizorii care să-i mai stârnească acolo jos ceva bun și care să-i conjuge o poftă de viță nouă, diriguitoare pentru marșul său prin viață. Cele de acasă erau faine, erau brune și catifelate, dar îi provocau un plictis ce mirosea a moarte, a cadavru sătul de aer pământesc îndopat cu un sălciu cald.

O zi fericită lângă ea era când ea putea să plece de acasă. Mima senzațional că îi pasă unde pleacă, pentru că învățase acest mic şiretlic care funcționează o perioadă cu femeile credule cu dragostea. Cu cât ești mai interesat, cu atât ele se relaxează și se întorc mai târziu. Mimarea unui interes prelungit cu femeile te face să-ți recâştigi timp pentru tine. El se obișnuise să o curteze ca un biban săltăreț în propriu acvariu din mijlocul oceanului, ferit de orice undiță benevolă ce speră să prindă măcar o mediocră pradă similară cu efortul depus. Și balta s-ar fi rățoit la el la cât se fâstâcea în prezent.

Citiţi şi Cât ne putem supraevalua

El asta și voia și asta și avea, o pradă sigură la care nu prea ajungeau undițele altora. Era mulțumit să se creadă singurul biban cu cap deformat de rechin din tot acvariul nostru de zi cu zi. Nu-i păsa deloc de femeia intrată în descompunere de lângă el. După ce învățase să râgâie sfidător, dar silențios în fiecare colț al camerei, acum se juca bohemian cu o rapsodie a gazelor, ce concura cu sunetul de talangă inserat inteligent în momentul defecativ comun al vacilor pe o pajiște mărunțită de ploaie.

Era fidel propriilor trăiri animalice care îl încântau cu ignoranța, ce-i acopereau ființa în fiecare noapte, în timp ce ea își dezgolea sexy sânii, să se adape creatura erotică de odinioară ce stătea lângă ea. O creatură care acum concura olfactiv cu câinii plouați, ce se usucă la babele de la parter, surde și mute cu viața, ce se obișnuiesc cu mirosul senectuții impregnat în propriile obiecte.

Nici lui nu-i venea să creadă că încă mai funcționează acest banc dintre ei ce atârnă de gâtul lor cu denumirea de căsnicie. Le era atât de frică de libertate, încât voiau să stabilească rapid granițele unei relații atât de elastice. Cât să poată râgâi un bărbat în preajma unei sirene cu sânii pe afară? Erau moi sânii și în acoperișul confecționat de întuneric se ascundeau imperfecțiunile pielii ei, ce ar fi lărgit și mai tare crăpăturile dintre ei doi, dacă lumina ar fi stăruit să le descopere. El mima cu artă desăvârșită, gândindu-se că are părul proaspăt luat de pe sâni. Ea tot spera să fie femeie în brațele unui animal.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

„Iubita, să dai un semn când rămâi singură…”

De fapt, tot ce îți dorești e să te pierzi în iubire și lumină…

O mai fi ceva?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro