Pernele iubirii de la distanţă

11 November 2011

Pillow talk, titlul unui film clasic din 1959, cu Doris Day și Rock Hudson, a fost sursă de inspirație pentru numele unei invenții ghidușe semnate de Jonna Montgomery: o pernă a iubirii, care să-i apropie pe cei care au o relație la distanță, ajutându-i să (a)doarmă împreună, oricât de departe unul de celălalt i-ar prinde înserarea.

Pernele au câte un inel special pe care s-au montat senzori, așa că atunci când unul pune capul pe pernă, ineluș-învârtecuș transmite un semnal wireless către perna celuilalt, care se va lumina discret, ca o îmbujorare.

Mai mult, când cei doi sunt cu capetele pe perne, își aud reciproc bătăile inimii, în timp real, ca și cum s-ar afla la doar câțiva centimetri distanță. Pillow talk se va lansa pe piață în 2012, fiind disponibilă, cum altfel, decât… online. Dă Doamne să nu ajungă şi acest gadget instrument de supraveghere :).Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
Tag-uri:

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro