Ray Ban – cum impresionează acest brand și de ce a devenit atât de popular

18 August 2021

Ochelarii de soare reprezintă acel accesoriu absolut necesar pentru cei care nu numai că vor să își protejeze ochii de lumina puternică a soarelui, dar vor să aibă și un look inedit și să fie tot timpul la modă.

Iar alegerea unor ochelari precum cei de la Ray Ban reprezintă un pariu sigur cu moda din acest punct de vedere.

Ray Ban este nu numai o marcă de ochelari de soare, ci chiar un creator care și-a pus amprenta în lumea modei cu acest accesoriu atât de căutat de iubitorii de frumos. Nu numai designul pe care îl au ochelarii pe care îi vedem astăzi comercializați este inedit, ci și istoria pe care o are brandul este astfel.

Care este istoria ochelarilor Ray Ban?

Ochelarii de soare Ray Ban își au originile în anii 1800, când utilitatea lor s-a dorit a fi una destul de mare – Bausch & Lomb și-a propus realizarea sticlei solare pentru realizarea primilor ochelari de soare. La solicitarea locotenentului John A. Macready, în 1927, de a fi realizați ochelarii de protecție panoramică, apar ochelarii RB3 care au ca principale caracteristici filtrarea razelor ultraviolete și infraroșii. Acesta este și momentul în care par a lua naștere primii ochelari de soare ai mărcii Ray Ban.

În 1937, este lansat un model de ochelari de soare conceput special pentru piloții forțelor aeriene americane, modelul recunoscut la nivel global astăzi sub denumirea de Aviator. Denumirea brandului vine de la principalul scop pe care și l-au propus creatorii acestui model de ochelari: „ray banished”. Pornind de la acest model, Ray Ban ajunge să fie recunoscut internațional mai ales atunci când vedete și nume mari de la Hollywood le poartă ochelarii. Este creată astfel o tendință în modă, iar ochelarii Ray Ban devin model de referință pentru ochelarii de soare din toate timpurile.

De ce au devenit Ray Ban atât de cunoscuți?

Recunoașterea ochelarilor de soare Ray Ban se datorează nu numai modelelor inedite pe care brandul le comercializează, așa cum sunt cele de pe https://answear.ro/k/femei/accesorii/ochelari-de-soare, ci și faptului că aceștia au fost purtați de-a lungul timpului de vedete în numeroase filme. Se știe faptul că de-a lungul timpului moda a fost influențată și de ceea ce poartă vedetele din filme, iar din acest punct de vedere Ray Ban a avut de câștigat recunoașterea internațională. Design unic atractiv, calitate desăvârșită și varietate, toate acestea sunt urmărite de creatorii Ray Ban și apreciate de purtătorii de ochelari de soare din întreaga lume.

Astăzi, o ținută desăvârșită este cea completată de o pereche de ochelari de soare Ray Ban deosebiți. Folosiți pentru a proteja, dar și pentru a fi la modă, ochelarii de soare Ray Ban pot completa orice ținută deosebită căreia îi oferă un plus de eleganță. Alături de unul dintre costumele de baie pe care le poți găsi la https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/costume-de-baie poți obține cea mai modernă ținută pe care o poți avea pe plajă, în zilele călduroase de vară.Citiţi şi

Femeile și ochelarii lor de soare – o întreagă poveste

Mici schimbări care îți fac vara mai frumoasă

Iubită de toţi, neiubită de nimeni

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro