Regina Elisabeta pentru prima dată la London Fashion Week

21 February 2018

În ultima zi a Săptămânii Modei de la Londra, Regina Elisabeta a Marii Britanii (91 de ani) a produs o mare supriză: a apărut și a asistat în primul rând, lângă Anna Wintour, editorul șef al revistei Vogue, la prezentarea designer-ului Richard Quinn.

 

Britain Royals (4)

Anna Wintour, cu aceiași ochelari de soare purtați în interior. O semnătură extravagantă pe care unii au considerat-o de-a dreptul o “mojicie” în prezența Reginei… Căreia nu pare să-i pese câtuși de puțin. 🙂

Britain Royals (2)

Surprinzătoarea vizită a Reginei a avut scopul de a inaugura un premiu pentru design care îi poartă numele: Queen Elizabeth II Award for British Design. Și care i-a fost decernat lui Quinn.

Înainte de asta, Regina a vizitat expoziția de pălării a legendarului Stephen Jones. Majestatea Sa a purtat un costum de culoarea oului de rață decorat cu cristale, făcut de croitoreasa personală, Angela Kelly, cea care a creat și premiul având ca inspirație tradafirul reginei.

 Citiţi şi

Femeile și ochelarii lor de soare – o întreagă poveste

Ce este mai exact dieta nordică

De ce să mergi (nu doar) în următoarele șapte zile la Le Bab

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Rokolla / 26 February 2018 1:43

  Si eu swunt o mare iubitoare de ochelari de soare. In ultimul timp ii port pentru ca am o foarte mare sensibilitate la lumina puternica si vant

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro