Să trăim bine… cu GNC

24 June 2011

Ştiu că românii au devenit alergici la acest îndemn, urare sau promisiune, dar nu este o propunere electorală, cum nici GNC nu este un partid. 🙂 GNC Live Well este brandul numărul 1 de suplimente nutritive şi din luna iunie este prezent şi în România, în Bucureşti Mall. Şi cum sunt o mare fană, dar una raţională, a acestui gen de ajutor dat organismului pentru mai buna lui funcţionare şi a prevenţie atât de la îndemâna fiecăruia dintre noi, am fost la deschiderea primului magazin GNC din Mall Vitan.

Mă consider o cunoscătoare peste medie a acestor produse, pentru că pe de o parte, chimistă fiind, înţeleg mai bine rolul şi modul în care ele acţionează, iar pe de alta, pentru că, de vreo 20 de ani, am tot încercat varii formule în funcţie de nevoile în schimbare ale organismului odată cu trecerea anilor şi am trăit bine :). Aşadar, am luat la cercetat, cu răbdare, sursa substanţelor active – naturală sau de sinteză, formulele, concentraţiile produselor din borcănaşele rânduite pe rafturi în game ce acoperă toate posibilele nevoi ale unui copil sau adult sănătos. Da, sănătos, pentru că toate aceste suplimente nu tratează, ci reglează dezechilibre minore şi le previn pe cele mai serioase.

Şi am constatat că producătorul, cu o istorie de peste 80 de ani şi lider mondial pe această piaţă foarte dinamică şi concurenţială, chiar oferă soluţii pentru un trai sănătos. Fie că este vorba despre coctailuri vitaminice care să acopere un necesar zilnic în condiţii normale, fie că este vorba despre suplimente care sporesc natural rezistenţa la efort susţinut pentru obţinerea unei performanţe sportive. Formule care remediază carenţe vinovate de căderea părului, aspectul îmbătrânit al pielii ori precaritatea unghiilor, sau care pot controla scăderea în greutate, produce detoxifierea ori să lupte cu stresul şi oxidanţii. Dar şi produse pentru perioade de maximă solicitare cum ar fi sarcina, ori pentru a asista procesul de creştere al copiilor.

Cum organismul nostru este o maşinărie minunată de care cel mai adesea ne batem joc, cu bună ştiinţă ori din ignoranţă, mi-aş permite un sfat, cu riscul asumat că s-ar putea să treacă neluat în seamă la fel cum nu luăm în seamă nici semnalele pe care ni le trimite propriul corp: faceţi un tur de magazin şi citiţi etichetele. Este un minunat prilej de a afla sau regăsi informaţii despre ceea ce pot face nişte micuţe pilule pentru sănătate. Este un alt gen de  shopping sau de window shopping la început pe care l-aş compara cu răsfoitul cărţilor într-o librărie. Mintea are nevoile ei, dar şi corpul trebuie îngrijit. Şi nu doar pe dinafară :). Până una, alta, puteţi intra aici.

Recomandarea CATCHY: RESVERATROL, the purest youth activator 🙂 cu ingrediente organice. O capsulă are efectul a 5 pahare de vin, nu bahic, ci doar euforic, la gândul că te ajută să combaţi efectele timpului sau ale vremurilor.

 Citiţi şi

Este îmbătrânirea o boală? Bryan Johnson încearcă să afle

Cum alegi hrana pentru câine?

Imunitatea ta, puterea ta

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro