Sharon Stone, 65

10 March 2023

Sharon Stone împlinește azi 65 de ani. După toate încercările, azi este o mamă singură cu trei băieți adoptați cu care locuiește în West Hollywood – Roan, 22, Laird, 17, și Quinn, 16 ani. Acum sunt împreună, dar nu a fost mereu așa.

Rolul din Basic Instinct a costat-o custodia unui copil, Roan

Vedeta din Basic Instinct (1992) a fost dintotdeauna o femeie hotărâtă, cu o personalitate complexă, conştientă de sexualitatea sa. În 1990, când a decis să facă pictorialul pentru Playboy, intenţia ei era tocmai să nu mai fie catalogată drept „şoarece de bibliotecă, îmbrăcată într-un sac”, imagine din cauza căreia nu ar fi obţinut roluri, nefiiind considerată sexy. Calculele lui Sharon au fost cât de poate de exacte, pentru că rolul criminalei în serie Catherine Trammel (Basic Instinct) a venit exact în urma acelui pictorial. Ea zice că a fost păcălită de regizorul Paul Verhoevem să renunțe la chiloți pentru scena interogatoriului. I s-au dat asigurări că nu se va vedea indecent de mult sau de clar sau de lung, că va fi doar o aluzie perversă. N-a fost așa, s-a văzut destul încât scena să facă istorie și să rămână în memoria colectivă asociată cu o provocare la limita pronoșagului, dar de aceea mult gustată. Sharon l-ar fi pălmuit, când a văzut filmul pe ecran, înainte de a ieși pe piață, dar a admis că, dacă ar fi fost regizor, și ea ar fi păstrat scena.

Citiți și Sharon Stone s-a întors din iad (la 57 de ani)

Sharon Stone, model la 63 de ani 

Numai că exact acel rol de succes i-a afectat apoi grav viața personală. Într-un recent interviu pentru podcastul iHeartRadio Table for Two, lansat pe 6 martie 2023, interpreta nominalizată la Oscar și câștigătoare a Globului de Aur a spus că scurta ei scenă nud din filmul lui Paul Verhoeven din 1992, a fost folosită împotriva ei în instanță în 2004 de către judecătorul care urma să stabilească custodia fiului ei adoptiv, Roan (atunci avea 8 ani). Și a stabilit: Sharon a pierdut custodia primară, primind doar drept de vizită. Acest lucru a destabilizat-o și s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală și fizică. În același an, va fi internată la Clinica Mayo cu probleme cardiace.

Cu Roan

„Oamenii se plimbă acum fără haine pe la emisiuni TV obișnuite și tu ai văzut poate o șaisprezece de secundă o posibilă nuditate a mea și am pierdut custodia copilului meu. Glumești?”

Stone a spus că judecarea procesului de custodie s-a întins până la ceremonia Globurilor de Aur din 1993, ediție la care a fost nominalizată.  Când i-a fost citit numele, colegii ei izbucnit au izbucnit în râs. “A fost oribil. Am fost atât de umilită. Are cineva idee cât de greu a fost să joc acel rol? Cât de chinuitor? Cât de înspăimântător? Să încerci să duci acest film complex care depășea toate limitele, și toată lumea protesta împotriva lui, și toată presiunea.”

La mulți ani, femeie frumoasă și curajoasă! Citiţi şi

Sharon Stone, model la 63

Cu sau fără chiloți?

Eu și Sharon Stone

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro