Sport Loft – pentru sportivii de performanță și iubitorii de mișcare

10 May 2017

Dacă ești sportiv de performanță sau doar împătimit de mișcare, știi deja că echipamentul poate face diferența între confort și disconfort, între succes și eșec în raport cu ce ți-ai propus. Sportul înseamnă mișcare inteligent dozată, aprecierea corectă a potențialului și, mai ales, obținerea și păstrarea sănătății conform dictonului “mens sana in corpore sano. Iar echipamentul adecvat – încălțări, tricouri, pantaloni, din materiale care înglobează tehnologii dintre cele mai avansate – devine partenerul de drum în călătoria fiecăruia în drumul spre forma lui cea mai bună. Pentru cei care înțeleg importanța lui, iată o veste bună:

FF Group Romania a inaugurat pe 9 mai 2017 magazinul Sport Loft în Băneasa Shopping City, un concept premium și inovativ de retail multibrand, care are în portofoliu cele mai apreciate branduri de sport din întreaga lume.

Sport Loft (3)

Magazinul, având o suprafață de 600 de metri pătrați, comercializează cele mai noi colecții de echipamente sportive pentru alergare, baschet, fotbal, antrenament și tenis, ale brandurilor internaționale de top precum: Nike, Jordan, Adidas, Asics, New Balance, Under Armor, Saucony, Mizuno, Reebook.

Sport Loft (6)

Noul concept se bazează pe cele mai noi tehnologii digitale pentru a oferi o experiență memorabila și a permite sportivilor să ia decizii informate cu privire la achizițiile lor. Facilitățile de ultimă generatie sunt susținute de zonele interactive, „Running Experience” – dedicată alergării și „The Dunk Room”- dedicată baschetului, unde atleții pot testa echipamentele și pot primi informații personalizate de la specialiști.

Sport Loft (8)

Referitor la noua deschidere, Cristian Beznoska – CEO FF Group Romania, a declarat: “Acest concept marchează o nouă era pentru toți sportivii care urmăresc performanța. Am creat un concept pentru o experiență memorabilă, bazându-ne pe ultimele inovații tehnologice, anticipând nevoile celor mai exigenți și activi clienți ai noștri. În următorii 3 ani, FF Group va dezvolta o rețea extinsă de magazine Sport Loft în România, Grecia, Bulgaria și Cipru, iar în luna iunie este programata lansarea platformei www.sport-loft.com. “ 

“Prin acest nou concept-store multibrand de sport ne dorim să transformăm experiența de shopping a clienților noștri într-o călătorie interactivă și personalizată, folosind cele mai recente tehnologii digitale. Deschiderea în București a primului magazin Sport Loft reprezintă o recunoaștere a valorii echipei locale și a performanțelor noastre în Romania.”, a declarat Malina Soare, Marketing Manager al FF Group Romania.

Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie Group – Grecia, este unul dintre cei mai importanţi distribuitori și retaileri naţionali de articole de sport şi fashion. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Calvin Klein Jeans, Folli Follie), magazine multibrand (collective, _kix, Sport Loft) si magazinul online collectiveonline.com. FF Group România deţine în portofoliu branduri de renume internaţional cum ar fi: Nike, Converse, Folli Follie, Juicy Couture, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Boss Orange, Armani Jeans, Pepe Jeans London etc.Citiţi şi

Mândrie

Your Style. Your Story: Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Carbohidrații și exercițiile fizice: De ce ai nevoie de carbohidrați dacă ai un stil de viață activ

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro