Știi, iubito…

11 May 2019

În fiecare zi, constat că te iubesc. În fiecare moment al zilei, cu fiecare interacțiune. Și aproape de fiecare dată, altfel. Niciodată cuminte, ce-i drept, dar cald cu siguranță. Și fiecare întâlnire mă apropie mai mult de tine.

Te cunosc mai bine, te integrez mai mult în sistemul meu – de fapt cred că este ceva reciproc. Aș povesti pe larg despre cele cinci zile la munte, dacă nu mi-ar fi, exceptând câteva momente ce nu se face a fi făcute publice, un bloc, un tot, o felie de viață împreună, așa cum ne-am și dorit să fie, de fapt.

Știi, iubito? Noi creștem ceea ce avem deja și asta este bine. Nu te întreba până când sau cât de mult poate crește, nu are o limită. Noi nu avem limite în a ne iubi și, de ce să nu o spun, în jocurile erotice. Știu, îmi amintesc, mi-ai spus cândva că nu se poate una fără alta. Dacă mi-ai fi spus asta mult, mult mai devreme te-aș fi evitat în continuare, nu ne-am fi întâlnit ori, cu atât mai mult, îndrăgostit.

Aș fi rămas acel băiețel speriat, tu pentru mine acea prințesă și la un moment dat drumurile ni s-ar fi tăiat. Am fi rupt legătura. Aproape sigur. Dar uite, constatăm în fiecare zi că suntem făcuți unul pentru celălalt și am ajuns să regretăm că nu ne-am întâlnit mai devreme.

Citiţi şi Spune-mi, iubire, când nu m-ai iubit?

Îți promit, ia-o ca pe o promisiune-amenințare chiar, că vom recupera acel timp prin intensitate.

Pe Felix îl găsiți și aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Extraordinara Monica Lovinescu și minunata ei mamă Ecaterina Bălăcioiu

Care este explicația pentru care un bărbat apare-dispare

Patru ani de relație

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro