The lizzard will die

22 March 2011

Johnny Depp nu mai are nevoie de nici un fel de introducere. Indiferent ce rol şi-ar alege, este garantat că oferă o interpretare unică, de care ne aducem aminte cu drag, ori de câte ori ne gândim la personajul respectiv: Captain Jack Sparrow, Edward Scissorhands, Mad Hatter, Ed Wood, Willy Wonka, Raoul Duke şi lista poate continua până la Rango.

Rango este cel mai recent rol interpretat de domnul Depp în desenul animat cu acelaşi nume. Realizat de echipa responsabilă şi pentru seria Piraţii din Caraibe, Rango este un desen animat pentru adulţi – deşi am văzut foarte mulţi copii în sală – extrem de viu, frumos de-a dreptul în sensul esteticii urâtului (mă refer aici la personajele vizibil groteşti, dar cu totul și cu totul frumoase, pe care nu ai cum să nu le îndrăgeşti) amuzant şi cu foarte mult suflet. Partea cu sufletul se simte la fiecare replică rostită, mai ales pentru că actorii nu şi-au pus folosit doar vocea pentru personajele animate, ci au jucat la propriu. Gore Verbinski – regizorul – a insistat ca actorii să poarte costume, să fie înconjuraţi de un decor similar desenului, în timp ce au înregistrat vocile.

Rango este un cameleon domestic, de acvariu, uşor mitoman, a cărui singură preocupare este să interpreteze diferite roluri în propriile producții, care ajunge în Vestul Sălbatic în urma unui accident de mașină. Așa începe aventura coloratului Rango. Este o poveste despre cunoaştere şi acceptare de sine, prietenie şi încredere. Alături de vocea lui Johnny Depp veţi recunoaşte şi vocile lui Isla Fisher (Wedding Crashers) în rolul iguanei Beans, Abigail Breslin (fetiţa din Little Miss Sunshine) în rolul şoricelului Priscilla, Alfred Molina un armadillo care îi schimbă viaţa lui Rango, Bill Nighy (The Boat That Rocked) în rolul periculosului şarpe Jake și Ray Winstone (Sexy Beast, London Boulevard) în rolul lui Bad Bill.

Rango are toate ingredientele necesare pentru a deveni un cult clasic: umor, poveste, personaje memorabile, situaţii inedite, coloană sonoră. La care se adaugă ingredientul magic: Johnny Depp.Citiţi şi

The Little Prince – Desenează-mi în 3D!

Încetați odată, ăsta nu e bordel!

Lulu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. a / 22 March 2011 11:36

    ar mai fi de adaugat referintele tribut din fear and loathing in las vegas sau arizona dream (ambele cu johnny depp) si… Personajul-tribut Spiritul desertului. Cine e, oare, spiritul desertului? 🙂

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro