Încetați odată, ăsta nu e bordel!

3 March 2015

Cătușe, sex în baia unui club, masturbare pe sub masă în timp ce luați cina într-un restaurant fancy, desuuri de îți explodează creierii? Forget about it! Apă de ploaie. Dacă vrei cu adevărat senzații tari, încearcă să o faci la înălțime. La propriu. Într-un avion. Adrenalină – că, deh, pericolul de-a fi prins, văzut de ceilalți, sporește plăcerea, și, pe deasupra, devii membru al Mile High Club. Nu primești legitimație, dar o să fii coleg de asociație cu Johnny Deep, John Travolta și nevastă-sa, Gwyneth Paltrow, Richard Branson sau Ralph Fiennes. Ca novice, ai parte de training gratuit din partea celor care sunt cu mai vechi în club. E adevărat, online și trebuie să dai un search pe Google.

În interes strict profesional, parol!, am aruncat un ochi pe site-urile care vorbesc despre Mile High Club. Așa am descoperit că cel mai bine e să o faci în toaletă. Pentru că riscul de a fi prins e cel mai mic. Pe scaune, e foarte ușor să atragă atenția celor din jur și a personalului de zbor. Se pare însă că asta nu a fost o problemă pentru un cuplu care, în 1998, a făcut sex de față cu ceilalți pasageri în avionul ce îi ducea de la Londra la Johannesburg. Deși însoțitorii de zbor le-au atras atenția că nu se cade, cei doi s-au oprit doar în momentul în care pilotul a strigat la microfon: ”Încetați odată, ăsta nu e bordel!”.

mile high club

Dar experiența aceasta îi tentează chiar și pe cei din echipaj. Acum, să fim serioși, care dintre voi ar putea-o învinovăți pe stewardesa Lisa Robertson pentru că a acceptat propunerea lui Ralph Fiennes de a face sex în baia avionului? Chiar daca asta a costat-o locul de muncă. Eu, una, nici gând.

Mile High Club a fost înființat în 1916 de pilotul și inginerul Lawrence Sperry. În timp fenomenul a luat o asemenea amploare, încât majoritatea companiilor, printre care Lufthansa, American, U.S. Airways, Japan Airlines s-au adaptat cererii și au găsit tot felul de soluții ingenioase pentru a-și satisface clienții. În 1996, British Airways a introdus un scaun, la clasa întâi, care se înclină la 180 de grade. Singapore Airlines inventat ceea ce se numește ”skysuites”, o cabină dotată cu pat matrimonial unde partenerii pot face adevărate orgii. Cu riscul de a-i deranja pe ceilalți pasageri, pentru că încăperea nu e izolată fonic. Dacă vă tentează, începeți să puneți bani deoparte, că distracția asta costă cam 5000 de dolari.

Nu știu dacă merită ori ba, dar cu banii ăștia eu aș lua două bilete pentru o destinație exotică, i-aș spune iubitului meu să-și facă bagajele și, odată ajunși acolo, departe de ochii tuturor, am face dragoste oricât, oricum, pentru că în doi totul e permis.Citiţi şi

Ceri mult, zise el. Valorez mult, răspunse ea.

Am iubit-o?

Juliette Binoche – Coco Chanel în “The New Look”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro