TIME’S UP sau sfârșitul hărțuirii sexuale

2 January 2018

Anul începe la Hollywood cu Time’s Up, un proiect susținut de peste 300 de femei, printre care faimoase actrițe, regizoare sau producătoare din Cetatea Filmului, ce luptă împotriva hărțuirii sexuale, indiferent de profesia în care victimele activează.

26223037_1590887141005146_6550897992050671616_n

Inițiativa a fost semnalată pe 1 ianuarie ziarului New York printr-o scrisoare deschisă printre ai cărei semnatari se numără și Reese Witherspoon, Kerry Washington, Emma Stone, Eva Longoria, America Ferrera, Rashida Jones, Ashley Judd și Shonda Rhimes.

timesup-1514841883

„Lupta femeilor pentru a reuși, pentru a fi promovate sau doar pentru a fi auzite în lumea profesională dominată de bărbați trebuie să ia sfârșit. Timpul acestui monopol a expirat.” se afirmă în scrisoare.

Inițiativa este una complexă, care include și un fond legal de apărare, care a primit deja donații în valoare de 13 milioane de dolari. Acești bani vor fi folosiți pentru a oferi suport legal femeilor care nu-și pot permite să se apere singure în procesele de hărțuire sexuală.

„Time’s Up” a încurajat femeile să poarte negru la Golden Globes în acest sfârșit de săptămână în semn de solidaritate. În loc să discute aspecte legate de modă, femeile sunt încurajate să folosească covorul roșu pentru a vorbi împotriva inegalității de gen și inegalitate rasială și să sublinieze necesitatea existenței inițiativelor precum „Time’s Up”.Citiţi şi

(Anti)Eroina Instagramului – Inventing Anna

Cruella, diavolița care se-mbracă în Prada

Când monotonia și banalitatea răului fac legea – The Assistant

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro