Tranzitul Soarelui în Săgetător: 22 noiembrie – 22 decembrie 2023 (horoscop)

22 November 2023

22 noiembrie 2023, ora 16:03, ora României – Soarele intră în semnul de foc și mutabil al Săgetătorului. Trecerea Soarelui din casa Scorpionului în casa Săgetătorului va fi simțită că și cum am ieși în sfârșit din lumea interlopă. Când Soarele este în Săgetător, cei născuți sub această energie se simt că acasă și în puterea lor, în timp ce noi, ceilalți, suntem influențați de energia plină de viață și îndrăzneață a zodiei.

©Alik Assatrian

Această energie solară este propice pentru călătorii, extinderea interacțiunilor sociale. Mai mult decât în orice altă perioadă a anului, ne putem simți mai aventuroși și dornici să facem un salt de credință.

Săgetătorul este impregnat cu o abordare orientată spre înainte; venerează ceea ce a trecut, dar privește mereu înainte – și cu un optimism constant. Condus de magnificul Jupiter care ne împinge peste limite, energia soarelui în săgetător ne îndeamnă să ne asumăm fel de fel de riscuri.

Norocul îi favorizează pe cei îndrăzneți” ne spune această energie solară învăluindu-ne în speranța unui mâine mai bun. Ne reamintește că multe lucruri sunt posibile atunci când le abordăm cu entuziasm. Arcașul cosmic este, de asemenea, un vizionar. Îndemnul nerăbdător al Săgetătorului ne împinge să vedem dincolo de ceea ce știm.  

Pe 23 noiembrie,  aspectul provocator dintre Soarele în Săgetător și Saturn în Pești  acționează că o frână astrală asupra entuziasmului nostru. Ne spune că “ce-i prea mult strică”. Situațiile par adesea blocate sau se dezvoltă interminabil de lent.

O lecție importantă în această perioadă este răbdarea, deoarece anumite zone ale vieții devin uneori obstrucționate, unde nici o presiune nu poate îndepărta obstacolele. Este ineficient să forțăm problemele, trebuie să mergem încet deocamdată. Cu toate acestea, putem întoarce această energie, folosind-o pentru a ne motiva pentru a face lucrurile grele! Chiar dacă această energie poate fi dură și uneori înăbușitoare, putem face progrese mari sub această energie. Muncind din greu, ne promovăm scopurile, dar trebuie să încercăm să vedem înțelepciunea în a merge încet deocamdată. În astrologie, pătratele sunt adesea considerate cele mai provocatoare aspecte, cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, acolo unde experimentăm cea mai mare creștere.

Fiecare semn solar din zodiac va experimenta tranzitul Soarelui în Săgetător ușor diferit. Influența Soarelui asupra fiecărui semn zodiacal în parte nu face decât să lumineze un domeniu de viață, este ca și cum se aprinde lumina și vezi ce ai, ce poți să îmbunătățești, la ce să renunți și ce să adaugi.

Horoscopul Săgetătorului

Soarele în Săgetător  este în casa voastră, vă ține de mâna, lumina este pe voi și pe ceea ce faceți voi. Este perioada din an care deschide un nou ciclu personal, sunteți în poziția de a-i impresiona pe ceilalți și de a vă afirma influența personală dincolo de limitele normale, punând în prim plan problemele legate de identitatea personală, aspectul vostru, auto-exprimarea, modul de a va comporta în relații. Această energie vă dă un sentiment reînnoit de încredere în voi, este un moment pentru a începe ceva nou, mai ales pentru a merge pe o cale nouă. Nu este cel mai bun moment pentru munca în echipă sau pentru eforturi în proiecte de echipa. Este timpul să vă reinventați, concentrați-vă pe transformarea obiceiurilor personale astfel încât să aveți mai multă încredere în voi, în autenticitatea voastră. Este cel mai bun timp să exersați iubirea de sine. Repetați cât de des puteți:”începând de astăzi aleg să mă iubesc pe mine însămi”. Pe măsură ce vă ajustați atitudinea față de aspectul, personalitatea și identitatea voastră, relațiile voastre se vor îmbunătăți.

Horoscopul acestui tranzit pentru celelalte zodii

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Luna Nouă în Săgetător din 13 decembrie 2023: fără provocări, nu învățăm nimic (horoscop)

Horoscopul Lunii Pline din Săgetător

Luna Plină în Gemeni din 8 decembrie 2022 – continuăm pe drumul pe care ne aflăm sau luăm o cale nouă?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
Tag-uri:

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro