Vin sărbătorile, vin… VIN???!!! (sau cum am devenit alcoolică)

20 December 2021

Vin sărbătorile, vin… VIN???!!! (sau cum am devenit alcoolică). Simplu. Nu te așepta la cine știe ce tertipuri și expandări de suflet, că rămâi, naibii, nesatisfăcut. Rolul e simplu: bei. Vin sărbătorile, VIN!!! A doua sticlă de Chardonnay galben-auriu cu after-taste de îngeri beți.

Dar să intrăm adânc în pită: așadar și prin urmare, sunt alcoolică pentru că sunt grasă? Sau sunt grasă pentru că sunt alcoolică? Asta-i întrebarea. Dacă îi pasă cuiva ordinea corectă să ridice doo dejete. Sau să și le bage… în nas. Mie nu-mi pasă. Că io am o problemă de om bătrân.

Bătrânii scârțâie. Nu vrei să mă auzi dimineața, fix la 4,30 când cobor scările. Zici că-i house. Deep fucking house. Cu balamuți și bumți-bumți din jenunchi. Eu nu vreau să te sperii, dar dacă ai o boală de frecare, scoli toată casa.

Îmi scârțâie genunchii, asta vreau să zic. Îmi scârțâie rău de tot. Ca o unghie ce coboară încet pe spinarea tablei pe care profa indecentă cu ciorapii rupți și ruj nepotrivit desenează un parameci cu oxiuri.

Uneori nu mă mai suport. Sunt foarte sătulă de mine și de minele meu. Și beau.

Am două variante: beau că-s grasă sau sunt grasă că beau? Aceasta-i întrebarea (scoală Shakespeare, nu dormi). Cumva am obosit. Ce naiba? Un genunchi am. Și un lichid interstițial. Cartilajele se mai ung cu iubire din când în când. Eat, pray, love… și mai fă și tu vreo trei sarmale, să nu cazi în păcat.

Aștept propuneri de body sculpture, sugativă de slănini, chirurg cu bisturiu, calamar prăjit, râcâieli pe orizontală și tot felul de înfloriri de subconștient.

Doamne, fii cu noi. Amin și pomohaci fericiți!

Puteți citi și

Dacă o cunoașteți cumva pe D-na Premenopauză, să-i spuneți, vă rog, că e de porc

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

De sărbători mi-e cel mai dor de tine

Ca să fie limpede, este nevoie de tulburări

Teoretic, știu cum se face. Practic, sunt praf

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro