World Class: Constanța, venim!

16 March 2016

Liderul de piaţă în industria de wellness autohtonă World Class România, cu 19 centre în toată țara și peste 35.000 de membri, va deschide în luna iunie a acestui an un nou club de fitness în cadrul centrului comercial City Park Mall, din Constanța.

Noul club îşi aşteaptă clienţii cu o suprafaţă de peste 1.700 m2 şi un design modern, cu tavan skylight, care va oferi o infuzie de lumină naturală. World Class Constanța include o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, un studio de aerobic, o sală modernă de cycling, o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags, o piscină semiolimpică şi saună uscată.

progra-antr

Clienții vor putea alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate de către cei mai buni instructori din România, certificați la nivel internațional, sau pot opta pentru clase de antrenament personal, alături de antrenori profesioniști.

Accesul în club se va face de luni până vineri între orele 06:30-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-20:00.

Ne-am luat angajamentul de a face fitnessul accesibil  pentru o mare parte din populația României, iar deschiderea World Class Constanța susține planurile noastre în această direcție, cea de a oferi comunității de aici servicii de fitness la cele mai înalte standarde, programe diversificate și dotări moderne. Dorim să transformăm World Class în locul preferat al românilor, în afara casei, unde se pot deconecta și antrena sub atenta îndrumare a echipei noastre”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.Citiţi şi

Carbohidrații și exercițiile fizice: De ce ai nevoie de carbohidrați dacă ai un stil de viață activ

Despre fericire la persoana I, plural

Pe 18 mai se lansează platforma globală de wellness 121 tribe

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro