Sex drive-in

catchy

24 October 2013

Edilii oraşului Zürich au decis deschiderea unui „sex drive-in” la marginea orașului, în încercarea de a face mai sigură practicarea celei mai vechi meserii, dar și pentru a externaliza manifestarea acesteia în marele oraș.Viu colorate, micile garaje din lemn, numite “sex boxes” de către presa elveţiană, găzduiesc atât profesionistele, cât şi pe clienţii acestora, departe de străzile capitalei în care prostituţia este legală încă din 1942.
Indicator către sex drive-in, Zürich

Parcul a fost construit într-o zonă industrială în formare, având drept vecini calea ferată şi o importantă autostradă. Primarul Zürichului, Daniel Hartmann, s-a declarat  mulţumit de noul „parc de distraţii” (n.r.), considerând întreprinderea ca fiind o situaţie „win-win” din care toată lumea are de câştigat. „Asta aduce siguranţă pentru prostituate. Îşi pot desfăşura activitatea în linişte şi le respect pentru ceea ce fac. Aici au condiţii de muncă mai bune şi nu sunt expuse pericolelor”, a adăugat el.

La noi, opinia publică ia foc numai când vine vorba despre legalizarea prostituţiei. O mai ţinem tot într-o ipocrizie sau dăm faţă serios şi responsabil cu această chestiune care are viaţa ei proprie, dinamică şi înfloritoare, chiar dacă în afara legii? Elveţienii au tranşat problema, după cum am văzut, încă din timpul războiului. Şi sigur n-au făcut-o pentru că aveau mai mult timp, fiind ţară neutră faţă de conflagraţie…Citiţi şi

Am fost amantă și mi-a plăcut. Dați cu pietre!

Băieţi mari, cu prostia mică

Sex încrucișat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
419 views

Your tuppence

 1. Primul sex shop online islamic a “crăpat” de la atâtea accesări | Catchy / 25 October 2013 12:46

  […] gonflabile, pentru că masturbarea este pedepsită (și) în lumea musulmană. Secțiunile pentru cele două sexe sunt separate, pentru ca femeile, care reprezintă 45% din utilizatori) să se simtă confortabil […]

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro