Am avut profil pe Tinder

11 January 2020

Da, am voie, așa am auzit, și vreau să va spun că a fost un bun exercițiu de a afla dedesubturile minților masculine, fie ele dacice, române sau de pe alte meleaguri.

Dacii noștri cei vajnici sunt neaoși și aici, adică spun cam ce treabă au pe acolo fără vreun preludiu. Gen ‘Sunt căsătorit, vreau doar sex, mironosițelor!’. Abordările lor reflectă o viață întreagă de frustrări pe care da, aici au voie să și le verse și să ne și certe in the process pentru că, evident, noi, femeile, suntem de vină pentru tot! Cherchez la femme‘ s-a născut la sat, vă spun eu.

Și va mai spun că, în materie de sex, nu știți nimic până nu dați de unul de pe aici care promite să va dea peste cap tot ce știați. Nu menționează dacă e cu plată sau nu, dar hei, cred că toate doriți să știți cu ce se mănâncă acest subiect, deci nu vă uitați la bani! 

 

Și să mai știți că românii noștri sunt cei mai înzestrați de la mama natură, l-am întrebat pe unul ce înălțime are, părea foarte înalt în poze, mi-a răspuns ‘Am 1.95 și 28…‘ Mă credeți că l-am întrebat ce înseamnă 28…?! Nu m-am prins imediat, da, a durat ceva. 🙂

Mișto e cu străinii, ăștia sunt mai rafinați, au ajuns la chestii subtile, nu ca românii noștri, căci deh, s-au prins că vorba dulce mult aduce. Ca atare, aceștia doresc să te ducă la cină, la un film, la un concert, socializare la greu până să îți spună că ei caută o dominatrixExcuse me, what…?! Servant and master, ca în filme, monșer, 50 shades of Grey e pe bune, vă zic. 

Mie mi-a plăcut de un englez, Charles, zicea el că dorește să cunoască femei de pe aici, că e expat de București, dar că are prietenă în UK, el e sincer de la început, ca să știm cum stăm. Când l-am întrebat cum vine treaba asta, ești sincer și cu girlfiend in UK , pe care o înșeli cu româncele pe aici, cumva?, nu i-a plăcut. De fapt, el se acoperea ca nu cumva româncele noastre să dorească relație sau mai mult cu el, pentru că el are prietenă în UK, înțelegeți?! I-am zis să zică că are nevastă, e mai fair așa, căci altfel se înțelege că româncele sunt bune doar de tăvăleală pe scurt timp, că el are prietenă în UK. Ca atare i-am zis că frumos ar fi să plătească un serviciu de escorte, căci până la urmă asta vrea și sorry, but you must pay being a dick.

Da, cum va spuneam, very funny Tinder ăsta! 

Va urma 🙂

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Amintiri din viitor. Ce va fi mai departe?

Hai, fă pași! Facem curățenie!

Două cărți pentru vremurile pe care le trăim

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Iulia / 15 April 2021 20:54

  Eu mi am găsit jumătatea pe Tinder! Avem o relație foarte frumoasa, însă am știut amândoi de la început ce ne dorim

  1
  0
  Reply
 2. Ovidiu / 14 January 2020 15:18

  Nu te supara, dar Tinder e in mare parte folosit pt tavaleala, nu stiu la ce te asteptai, cel mai probabil nu iti vei intalni sufletul pereche acolo…Si da, sunt o gramada de masculi in relatii/casatoriti care vor doar sex, asta e, exista uscaturi in ambele tabere, pana la urma nu numai ‘barbatii e porci’. Ca unii ‘tinderisti’ au ajuns pana la urma sa si formeze un cuplu, asta e altceva, exceptiile fericite.

  1
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro