Asta e culmea, zău!

Catchy

9 October 2016

– Oare „joacă” și în deplasare?

Stăteam amândouă, eu și prietena mea, la o cafea tare (îndoită cu cognac adică) şi la un pachet de ţigări ce se cerea terminat între noi. De fapt, nu m-a întrebat pe mine, era numai o întrebare retorică referitoare la bărbată-su în legătură cu care începuse de ceva timp să aibă oarece bănuieli. Însă nicio dovadă din câte ştiam eu.

– Poate că nu se întâmplă nimic, nu ai ce face şi-ţi inventezi probleme, îi zic şi trag cu sete din ţigară. Nu fumasem decât vreo două până atunci şi mă simţeam slăbită fără doza mea zilnică de gudron.

– Poate… şi totuşi. Azi l-am sunat. A răspuns greu şi gâfâind. „La muncă”, zice când îl întreb ce face. Păi, şi ce naiba gâfâia aşa? Că doar lucrează într-un Call Center, nu-l aleargă nimeni.

– Aham… şi pe la cât zici că l-ai sunat? întreb eu, brusc interesată de subiect.

femeie-tigara

– Păi, acum vreo două ore. Teoretic, trebuie să fi terminat deja tura. Zi şi tu dacă nu e nemernic. La ce naiba „muncă” era el la ora aia?? Dar asta nu e tot, că dobitocul nu închide convorbirea şi nici eu nu apuc s-o fac şi numai ce-l aud. Iartă-mă, dragă, unde rămăsesem??… Cum ziceam, cred că mă înșală…

– Numai crezi??? Ce ticălos nenorocit și porc trădător mizerabil… mă aprind eu fără să mă mai pot controla.

– Ce-ai, dragă, că doar nu te înşală pe tine, ce sari aşa? mă împunge ea enervată.

– Nu, pe naiba, mă ia iar gura pe dinainte. Să ştii şi tu că e de două ori ticălos: ne înşală pe amândouă!, îi mai strig cu ciudă, în timp ce-mi adunam catrafusele.

Am lăsat-o cu ochii în soare şi cu gura căscată, dar ce să fac, simţeam că mor de nervi. Cât să fii de tâmpită şi să nu îţi dai seama că te-nşală soţul cu o colegă de serviciu? Cu vreo pipiţă de pe-acolo, cu caş la gură, cum se angajează acum, şi tu stai aşa, ca toanta, lamentându-te fără să iei nicio măsură. Asta e culmea, zău…

Guest post by Amalia S

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Mă gândesc la tine și la anii dintre noi

Ce bărbați avem alături spune multe despre ce femei suntem

Nu vreau decât să fii fericit. Și asta nu se poate decât fără mine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
20,769 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro