Asta e culmea, zău!

9 October 2016

– Oare „joacă” și în deplasare?

Stăteam amândouă, eu și prietena mea, la o cafea tare (îndoită cu cognac adică) şi la un pachet de ţigări ce se cerea terminat între noi. De fapt, nu m-a întrebat pe mine, era numai o întrebare retorică referitoare la bărbată-su în legătură cu care începuse de ceva timp să aibă oarece bănuieli. Însă nicio dovadă din câte ştiam eu.

– Poate că nu se întâmplă nimic, nu ai ce face şi-ţi inventezi probleme, îi zic şi trag cu sete din ţigară. Nu fumasem decât vreo două până atunci şi mă simţeam slăbită fără doza mea zilnică de gudron.

– Poate… şi totuşi. Azi l-am sunat. A răspuns greu şi gâfâind. „La muncă”, zice când îl întreb ce face. Păi, şi ce naiba gâfâia aşa? Că doar lucrează într-un Call Center, nu-l aleargă nimeni.

– Aham… şi pe la cât zici că l-ai sunat? întreb eu, brusc interesată de subiect.

femeie-tigara

– Păi, acum vreo două ore. Teoretic, trebuie să fi terminat deja tura. Zi şi tu dacă nu e nemernic. La ce naiba „muncă” era el la ora aia?? Dar asta nu e tot, că dobitocul nu închide convorbirea şi nici eu nu apuc s-o fac şi numai ce-l aud. Iartă-mă, dragă, unde rămăsesem??… Cum ziceam, cred că mă înșală…

– Numai crezi??? Ce ticălos nenorocit și porc trădător mizerabil… mă aprind eu fără să mă mai pot controla.

– Ce-ai, dragă, că doar nu te înşală pe tine, ce sari aşa? mă împunge ea enervată.

– Nu, pe naiba, mă ia iar gura pe dinainte. Să ştii şi tu că e de două ori ticălos: ne înşală pe amândouă!, îi mai strig cu ciudă, în timp ce-mi adunam catrafusele.

Am lăsat-o cu ochii în soare şi cu gura căscată, dar ce să fac, simţeam că mor de nervi. Cât să fii de tâmpită şi să nu îţi dai seama că te-nşală soţul cu o colegă de serviciu? Cu vreo pipiţă de pe-acolo, cu caş la gură, cum se angajează acum, şi tu stai aşa, ca toanta, lamentându-te fără să iei nicio măsură. Asta e culmea, zău…

Guest post by Anays M.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Ziua în care nu am mâncat nimic

9 mituri despre cafea care pur și simplu nu sunt adevărate

Consumul regulat de cafea și modificările funcționale asupra creierului

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro