Bărbații nu iubesc femei ca mine

4 May 2017

Nu m-am simțit niciodată mai puternică ca atunci când am fost părăsită. De bărbați, că prietenii intră la altă categorie. Aaa… și în majoritatea cazurilor ei au fost cei care au plecat.

Cumva, printre lacrimi și inimi călcate în picioare, am reușit să mă recompensez. După terminarea liceului, am luat permisul. A urmat absolvirea primei facultăți, apoi a celei de-a doua și a unui master. Printre acestea, a avut loc și mutarea în propriul apartament, cumpărarea unei mașini și deschiderea unei afaceri.

Ieșiri în localuri, distracții de tot felul, plimbări și excursii, schimbări de orașe, de oameni, prieteni, iubiți, paturi, așternuturi, combinații de sentimente…

Peste tot am căutat un lucru. Ba nu. Două, de fapt. Pe mine și… iubirea.

Să încep cu cea de-a doua. Hmmm… păi n-am găsit-o. Nici n-o mai caut. Nu pe cea din lumina zilei, culorile cerului, strălucirea lunii, valurile mării sau piesa preferată. Nici pe cea din mine. Ca eu iubesc și mă iubesc cu o intensitate nemăsurabilă. Ci pe cea din bărbați. Give up! Nu există!

femeie frumoasă

În schimb, m-am găsit pe mine. Unde eram? Peste tot. Și m-am găsit frumoasă, deșteaptă și puternică. Mai puternică decât mi-am putut imagina. Aaa… și modestă, clar. Just kidding. E doar un mic răsfăț. Îmi place să-mi mai gâdil stima de sine din când în când.

Și ca să combin ambele mistere căutate, am realizat că bărbații nu iubesc femei ca mine, că nu le place să fii nici prea-prea, nici foarte-foarte, iar eu sunt o balanță autentică, total dezechilibrată. Cine are nevoie să simtă în permanență că oricând i te poate fura cineva? Ahh… a naibii imaginație. Eu, când iubesc, sunt fidelă până în măduva oaselor. Deci… m-am resemnat.

Însă, de-a lungul anilor și a tuturor evenimentelor trăite, concluzia poveștii mele este că: „Orice eșec în plan sentimental reprezintă un succes în plan profesional!” Poate că totuși există un echilibru în toate…

Guest post by GYA 27

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Știți deja cât vă costă!

Cum eliminăm emoțiile impure prin echilibrare energetică

11 mai 2021, ora 22 – Lună Nouă în Taur. Putem modifica condițiile vieții noastre schimbând CUVINTELE

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Nico / 30 July 2017 1:11

  Mai scrie-ne!!!

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro