Bărbații preferă femeile frumoase și proaste

28 November 2017

Corina BezdigaConstat cu dezgust că bărbații nu mai vor femei emancipate și independente, nu vor femei care să deschidă gura atunci când îi țin de mână, eventual să o deschidă în alte situații.

(În intimitate, iubito, acolo te vrea uneori cu gura deschisă. Nu, nu ca să vorbești. Ca să înghiți.)

Înghiți, iubito, pe unde mergi, noduri care ți se așază în gât atunci când te simți ca o păpușă îmbrăcată frumos și coafată perfect, cu buton la spate apăsat pe Off.

Mi se pare absolut firesc, dragi purtători de penis, că va doriți o femeie frumoasă, dar nu înțeleg paradoxul cu supunerea și prostia de care trebuie să dea dovadă Ea, astfel încât Tu să te simți safe și free.

(Umilă te vrea, iubito, umilă și tăcută. Ai voie zgomot doar în dormitor!)

Îmi e greu să vorbesc despre bărbații proști: pentru că nu i-am lăsat niciodată să mă înconjoare. Pentru că eu nu am un buton de off, încearcă doar să îi sugerezi asta unei moldovence. 🙂

…dar, din auzite, aceștia din urmă nu sunt destul de puternici pentru a înfrunta o femeie complexă și atunci aleg un ambalaj frumos cu un conținut jalnic. Important este să aibă fundiță.

Lauren Bacall

Lauren Bacall

(Ce frumoasă ești, iubito, …când taci).

Nu le place să țină la braț o femeie care le atrage atenția atunci când fac dezacorduri în vorbire. Știu că brusc ești „patron” și conduci ultimul model de Mercedes, dar unele chestii ți-au rămas din vechiul cartier așa că: Man, ori îți recunoști poziția… ori iei una frumoasă și proastă, desigur, cea mai bună alegere.

Femeia care îți permite să greșești ori de câte ori ai tu chef, din frica și disperarea de a nu te pierde…

(Chiar așa, iubito, unde găsești tu unul mai bun ca mine?)

Da, iubitule, tu mereu ai dreptate… cuvintele de bază pe care trebuie să le stăpânești și să le asortezi cu încredere și hotărâre, asta e dovada de iubire indispensabilă pentru a-i hrăni eul.

(Cum ce este eul, iubitule? Hai, lasă, îți explic acasă. Aici sunt doar frumoasă.)

Și tu, femeie… trebuie să mergi ca pe sârma dintre două baloane cu aer cald. Cu grijă. Cu grijă să nu greșești. Să nu spui nimic necorespunzător, care l-ar supăra. Cu grijă să îi hrănești eul. Cu grijă să deschizi gura. Cu grijă să fii umilă. Cu grijă să fii acolo.

Acolo, lângă cel care te vrea frumoasă și proastă. Pentru asta te iubește.

Tu tot pentru asta te iubești? Nu cred.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Frica de Dumnezeu

Generații. Femei. Politică – Simina

Experiența covid, varianta personală

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Diana / 12 August 2019 22:16

  Iar tu ce inspiri Carmen? Prostie crasa, asta contine comment-ul tau. Articolul e f inspirat… barbatii zilelor noastre au tot mai putina incredere in ei, tot mai putine calitati si cand vad femei complexe, se blocheaza. Un idiot chiar mi-a spus ca inteligenta femeii dauneaza relatiei…

  0
  0
  Reply
 2. Carmen / 12 August 2019 20:27

  Scuze…cred ca doar asta inspiri! N-am intentia sa te ranesc, doar ca…undeva gresesti! Poate pari prea emancipata si prea independenta! Intr-atat incat sa para ca nu ai nevoie de de ei mai mult de o noapte! In cazul asta nu e vina lor! Pentru ca ce spui, nu este deloc adevarat! Femeile care trebuie sa taca, sunt pentru o noapte! Cu celelalte…e alta poveste!

  0
  0
  Reply
 3. Ana / 2 December 2017 17:57

  Un pahar cu apă în el până la jumătate e ori pe jumătate plin, ori pe jumătate gol, în funcție de percepția emoțională a privitorului.
  Bărbații preferă ce le oferi tu, în funcție de cui decizi să oferi ceea ce ai. O alegere nepotrivită după alta duc la concluzia de mai sus. O femeie echilibrată, în armonie cu ea însăși, plină de respect și iubire de sine nici măcar nu se obosește să scrie articolul de mai sus, pentru că astfel de bărbați sunt lecții în viața ei, nu motive de supărare. Îi cunoaște, le înțelege așteptările, trece mai departe…Până la bărbatul matur care îi înțelege frumusețea și forța intelectuală la adevărata valoare. Și cu el face echipă bună, până la capăt sau atât cât le e dat să fie unul în viața altuia…

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro