Bărbatul tantric există!

23 August 2010

Bărbaţii grăbiţi, egoişti, neîndemânatici, lipsiţi de imaginaţie ori înflăcărare, care le lasă pe femei cu gânduri dintre cele mai neortodoxe, mergând până la… omucidere, par să fie singurul model de pe piaţă după câte frustrări generează durata şi eficienţa elanurilor lor amoroase. Şi totuşi…

Există şi barbatul care iubeşte femeia şi o trăieşte ca pe un dar. Care îi percepe feminitatea ca pe o binecuvântare şi senzualitatea, ca pe o izbândă proprie. El “vede” detaliile care o fac seducătoare până şi pe cea mai puţin frumoasă dintre femei: linia gambei, curbura şoldului, înclinarea gâtului, gropiţele mici de la ceafă, o şuviţa de păr îndepărtată cu o mişcare nestudiată a mâinii, fineţea gleznei, dilatarea pupilelor într-o mirare fulgurantă, zâmbetul şăgalnic, parfumul pielii, neliniştea erotică provocată de privire, vorbă, apropiere sau atingere.

love2

El e iubitul care te traieşte dinainte de a te avea, care dă înainte de a cere, care iubeşte cu îndurare sau patimă, când blând, când sălbatic, care cuprinde, frânge, răstoarnă, desface, intră, strânge, muşcă, strigă, şopteşte, închide ochii să nu mai vadă sau îi deschide să vadă tot, care se simte puternic sau pierdut, care cheamă cu meşteşug, aşteaptă cu răbdare unisonul plăcerii şi continuă, expert, ademenirea ei până la istovire. Care simte extazul femeii ca pe cel mai puternic afrodiziac şi, inventiv, viril si competitiv, devine tot mai mulţi dintre cei 36 de bărbaţi cu care te îndeamnă Kama Sutra să-ţi imaginezi că faci dragoste în acelaşi timp.

Citiți și Dacă am ști să facem sex… Ce proști sunt bărbații

Şi tot el e cel care, după ce toate acestea se vor fi întâmplat, liber de presiunea timpului şi a sângelui, îşi adună puterile să mulţumească, mângâind şi sărutând cu infinită tandreţe. Fiindcă ştie că nu există femeie mai îndrăgostită şi mai pasional recunoscătoare decât aceea căreia i-a fost venerat şi cel mai neînsemnat loc al trupului. Că atunci apar cele mai incredibile gesturi de adoraţie, devotament şi recunoaştere a apartenenţei, şi cea mai tulburătoare declaraţie de iubire: “tu ești toți bărbații”. Cum să nu iubeşti aşa o minune de barbat?

Şi unde se găseşte el? Mai mult în vis, spun gurile rele. Dar poate că tu l-ai întâlnit. L-ai întâlnit?

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Bărbații care par slabi sunt evaluați mult mai negativ decât femeile care par puternice

Măi, animatule!

Trei motive pentru care sunt tot mai mulți bărbați singuri pe termen lung

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Faiantaru' / 15 February 2016 8:59

  Barbatul care vede numai calitati… megaculaciune, fratioare ! Vreau si io sa fiu dinasta ! Tu-ti dai seama cata traiu’ euforic ? Ce ferice ala sarac cu duhul, bai, nene ?! Ca ala nu vede defectele, da’ nici calitatile. Tu esti ultimate, bro’… detectezi numai minuni !
  S-apoi everyday is christmas day ! Ca darurile-s for free, nu ? Cum sa-ntrebi cat te costa cutare cadou, jignesti lumea, nu se face ! Daca-ntreb, doar asa, sa n-avem vorbe dupa. Deci la promotia asta cum te-nscrii?

  Reply
 2. Ana Lima / 13 February 2016 22:01

  Da,l-am întâlnit!!!Doar ca e putin însurat!

  Reply
 3. dacian / 3 January 2012 13:16

  Bravo, Mihaela. Ma bucur nu numai pentru tine si pentru faptul ca l-ai intalnit, dar mai ales pentru ca ai gasit tandretea si curajul de a o spune, fara teama ca dezvaluirea va afecta sau consuma misterul. Da, misterul, pentru ca la fel ca Femeia, si Barbatul are misterul lui, care se dezvaluie doar acolo unde isi gaseste energia pentru a-l alimenta. Si, e drept, doar la acei barbati care stiu sa-si depaseasca graba vulgara, fara teama ca timpul trece…., pentru ca apoi sa aiba forta de a-si asuma administrarea prin dragoste a imparatiei femeii.

  Reply
 4. taban lenuta / 29 November 2011 15:29

  foarte frumos articol, eu visez la un asemenea barbat si stiu sigur ca o sa_l si intalnesc…poate o sa-l intalnesc chiar in partenerul meu, eu astept cu deschiderea necesara pentru a mi se intampla asta…poate o sa am ocazia sa-i multumesc lui Dumnezeu personal!

  Reply
 5. Pisicka / 21 October 2010 9:13

  Da, milady, exista.
  Si orice femeie care intalnieste un astfel de barbat poate sa se duca la biserica si sa aprinda o lumanare, multumind Universului, lunii si soarelui, lui Dumnezeu ca s-a nascut femeie.

  Reply
 6. Mirela Baron / 19 September 2010 19:41

  hahahahahhahaha.Touchee……!

  Sintem cuprinsi de hectica ,de istovitoare programari ,agenda este plina… si totusi, intr-o lume in care simbetele au devenit motivul unei fascinatii a “shoping”-ului,numarul de vinzari a cartilor despre sex tantric o dovedesc,exista un interes ardent inclinat spre o intelegere si deschidere catre viata sexuala disciplinata din punct de vedere spiritual.
  Sper ca printre acei cumparatori interesati de un mod la fel de vechi si totusi nou , din care provin studiile despre ore intregi de sex extatatic,sa se afle fiecare partener. Al meu, al tau,al tuturor. A cuceri si pastra femeia iubita ,interesata,a o mentine continuu surprinsa de fatetele atit de deosebite ale unei singure entitati.
  Hmmmm…nu-i asa ca l-ai intilnit si tu macar o data in viata?
  Eu recunosc ca da.Sint ferm convinsa ca nu este un unicat, ci ca totul tine mai degraba de talentul fiecaruia dintre noi de a ramine intr-o stare de dorinta ,de explorare si cunoastere,de desavirsire si dedicatie.
  Secretul succesului barbatului cu aceste calitati este ca se straduieste sa dea vietii lui, a partenerei, a vietii lor impreuna ,un sens.

  Reply
  • Baietel..... / 20 September 2010 6:57

   Sensul vietii, Mireluta este un conglomerat de deziderate, extrem de diferite la barbati cat si la femei.Primordial si primitiv in acelasi sens,este perpetuarea speciei ,recte mentinerea ciclului materiei si a ENERGIEI.Talentul de a face VIATA frumoasa, intradevar meritorie VA REVINE IN exclusivitate, DOAMNELOR!

   Reply
 7. sasha / 14 September 2010 17:13

  cand am citit articolul mi-am zis ca n-am destul timp sa comentez cum as vrea si ca mai bine sa las pe altadata. acum ca gasisem putin timp imi dau seama ca nu stiu cum as vrea sa comentez si ca nu am cum sa pun aici toate cuvintele care ar trebui puse. nu pot decat sa va confirm ca astfel de barbat exista.

  Reply
 8. Mihaela Cârlan
  Mihaela Carlan / 5 September 2010 11:47

  Nu ma credeti, nu-i asa? 🙂

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro