Ce faci când nu mai ai pentru ce să lupți?

15 March 2018

Ce faci atunci când inima ta strigă din răsputeri „fă-mă să simt cevaaaaa!!!”, iar ecoul îi răspunde „nu am cuuum!!!”?

Ce faci când apare în viața ta cineva care merită toată atenția și privirile frumoase și răsfăț și tot ce mai e frumos, iar tu pe parcurs te-ai transformat în toți oamenii care te-au rănit și pe care i-ai urât visceral?

Ce faci când frica de a avea lângă tine o persoană care te iubește te sufocă și te împinge să fugi cât mai departe?

Ce faci când ai în fața ta toate lucrurile la care ai visat sau pentru care te-ai rugat o viață întreagă, în fiecare noapte de singurătate, spălată de lacrimi amare?

femeie portret suferinta

Ce faci când nu mai ai pentru ce să lupți? Când ai totul lângă tine?

Ce faci când nu le poți explica oamenilor care au fost lângă tine dintotdeauna și te-au ajutat să îți lingi rănile și să te ridici de la pământ, ca acum ai ocazia de a avea tot ce ți-ai dorit, doar că… nu îți mai dorești.

Că te-ai schimbat între timp, că de la o zi la alta vezi lucrurile în alte nuanțe, ca ți-au luat peste 20 de ani să te formezi, să te accepți, să te iubești și să îți fii suficientă ție însăți.

Că viziunea ta despre viitor nu mai rezonează cu nimeni, ci doar cu un lucru căruia să i te poți dedica în întregime. Că pe prispa casei de la malul mării, la bătrânețe, nu ești decât tu cu câinele tău, ziarul și cafeaua. Iar zâmbetul ridat povestește doar despre mulțumire și lipsa regretelor.

Că n-ai putut iubi pe cineva anume, așa cum ai fi fost capabilă sau ar fi meritat, dar ți-ai iubit viața mai presus decât orice și oamenii care ți-au traversat-o, motivul îndepărtării de ei fiind păstrarea amintirii dragostei fără gram de suferință.

Guest post by Masquerade Woman

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Pentru fiecare femeie frumoasă, există un bărbat care s-a săturat de ea

Băiatul din tren

Inelul pentru mine o fi ajuns pe degetul ei?…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,595 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro