Cele mai bune şi mai scumpe bomboane de ciocolată din lume

6 November 2011

The Academy of Chocolate – fireşte că există aşa ceva – a declarat bomboanele din cutia decorată cu 450 de cristale Swarovski cele mai bune, dar şi cele mai scumpe din lume: 15 delicioase şi preţioase trufe de ciocolată costă 190 de lire sterline.

Dar ce le face atât de speciale. Reţeta secretă, ingredienţii – cea mai scumpă cacao (Toscano Black Cocoa) pe care un artizan ciocolatier de lângă Pisa o macină tradiţional într-o moară de granit, aurul de 24 k comestibil şi şampania, dar şi faptul că totul se face manual.  

Dacă v-a venit vreo idee trăsnită, că tot vine şi Crăciunul, (împărţite la doi, ar ajunge fix pentru un sejur de şapte zile începute sau terminate cu câte o trufă, şi a 15-a de păstrat pentru când veţi avea pofta de trezit amintiri), nu trebuie să bateţi drumul până la Londra şi să faceţi coadă pe Knightbridge, pentru că le găsiţi şi pe The-Chocolate.com. Există şi varianta fără şampanie, după cum, puteţi cumpăra doar o singură bomboană prezentată într-o cutiuţă de cristal. Dar ce să faci doar cu una? 🙂Citiţi şi

Trufe de ciocolată sau eclere?

Singurul lucru cu care omul se poate obișnui și de care nu se plictisește este LUXUL. Paris și Londra de Crăciun

Dacă aș fi milionar și aș avea o iubită

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro