Cele mai bune şi mai scumpe bomboane de ciocolată din lume

6 November 2011

The Academy of Chocolate – fireşte că există aşa ceva – a declarat bomboanele din cutia decorată cu 450 de cristale Swarovski cele mai bune, dar şi cele mai scumpe din lume: 15 delicioase şi preţioase trufe de ciocolată costă 190 de lire sterline.

Dar ce le face atât de speciale. Reţeta secretă, ingredienţii – cea mai scumpă cacao (Toscano Black Cocoa) pe care un artizan ciocolatier de lângă Pisa o macină tradiţional într-o moară de granit, aurul de 24 k comestibil şi şampania, dar şi faptul că totul se face manual.  

Dacă v-a venit vreo idee trăsnită, că tot vine şi Crăciunul, (împărţite la doi, ar ajunge fix pentru un sejur de şapte zile începute sau terminate cu câte o trufă, şi a 15-a de păstrat pentru când veţi avea pofta de trezit amintiri), nu trebuie să bateţi drumul până la Londra şi să faceţi coadă pe Knightbridge, pentru că le găsiţi şi pe The-Chocolate.com. Există şi varianta fără şampanie, după cum, puteţi cumpăra doar o singură bomboană prezentată într-o cutiuţă de cristal. Dar ce să faci doar cu una? 🙂Citiţi şi

Dacă aș fi milionar și aș avea o iubită

La Perla Sartoria – colecția festivă de rochii pentru sfârșitul lui 2018

Primăvara Dior de la Harrods

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro