Clinica Zetta aniversează 10 ani de activitate înfrumusețând sânii a 100 de femei

9 February 2022

Dacă vreodată v-ați dorit sâni mai mari, mai tari, mai rotunzi, mai obraznici, care să vă facă să pășiți cu mai multă încredere pe stradă sau pe plajă ori să vă dezbrăcați și cu lumina aprinsă în dormitor, dar mereu vi s-a părut un vis mult prea îndepărtat, vă dau o veste bună:

în premieră,

în perioada 7-11 martie 2022,

la Clinica ZETTA,

va avea loc un maraton chirurgical dedicat restaurării încrederii femeilor în propriul ideal de frumusețe și feminitate. 

100 de paciente vor putea beneficia de reduceri între 500 și 1.000 de euro

la intervențiile de augmentare mamară cu implant. 

Centrul de Excelență în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă Zetta aniversează anul acesta 10 ani de activitate cu acest cadou pentru paciente. Înscrierile se fac pe site-ul augmentare-mamara.ro până la data de 28 februarie. Să o faci la cei mai buni și cu o asemenea reducere, e chiar un argument serios să nu ratezi. Până la aniversarea de 20 de ani s-ar putea să nu mai conteze. 🙂 

Monica Bellucci, 2002, ©Matthew Rolston

Pentru cine își dorește să aibă așa un decolteu, de 60 de ani încoace se poate. 🙂

La 60 de ani de la prima intervenție de acest gen, augmentarea mamară cu implanturi de silicon continuă să fie cea mai căutată și realizată procedură chirurgicală estetică din întreaga lume, potrivit Societății Americane de Chirurgie Plastică. Situația nu diferă nici la Centrul de Excelență în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă Zetta*, singurul și cel mai mare spital privat din România dedicat în întregime chirurgiei plastice reconstructive și estetice, cu cinci săli de operații, cu medici supraspecializați și o echipă de anestezie foarte bine pregătită. 

Cea mai solicitată intervenție chirurgicală este cea de augmentare mamară cu implant, anul trecut realizând peste 400 de astfel de intervenții. De altfel, chirurgia sânului este fruntașă în statistica clinicii noastre, echipa medicală realizând peste 830 de intervenții – de la reducție mamară, mastopexie (aveți aici o poveste adevărată) cu sau fără implant sau augmentarea mamară simplă”, a declarat Andreea Constantin-Vîlcioiu, Director General Clinica Zetta.

“Femeile din România nu sunt deloc reticente în a apela la operații sau intervenții de îmbunătățire a aspectului fizic. Există un trend crescător, iar asta nu doar în rândul femeilor. Clinicile care au dat dovadă de profesionalism, care au o experiență vastă în domeniu, sunt și cele care și-au construit o reputație puternică și vor atrage permanent pacienți. În acest domeniu, încrederea este vitală. În plus, anual, 10% din intervențiile chirurgicale din Clinica Zetta sunt pro bono, prin intermediul Asociației Zetta” (aici, alt maraton, de data asta dedicat pro bono supraviețuitoarelor de cancer la sân care nu-și pot permite reconstrucția post-mastectomie.)

***

Mai jos, două paciente, înainte și după implanturi. Se observă armonia busturilor, ceea ce spune exact cât trebuie despre rolul chirurgului în păstrarea proporțiilor, a justei măsuri. E atât de important. 

*Clinica Zetta este un Centru de Excelență în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă ce oferă servicii medicale complexe în următoarele specialități: chirurgie plastică – estetică și microchirurgie reconstructivă, chirurgia mâinii, chirurgie maxilo-facială, oncologie. În cadrul clinicii operează o echipă medicală supraspecializată în intervenții cu grad înalt de dificultate, deservită de tehnologie de ultimă generație, selectată special pentru manipularea cât mai atraumatică a țesuturilor și o recuperare mai rapidă a pacienților. În anul 2021, echipa medicală a realizat peste 2.830 de operații. Gama serviciilor oferite include peste 200 de proceduri chirurgicale, de la injecții cu toxină botulinică și acid hialuronic, lifting facial, augmentări mamare, la intervenții complexe de microchirurgie reconstructivă, precum replantarea segmentelor amputate și transferurile libere microchirurgicale.Citiţi şi

Asociația ZETTA oferă reconstrucții mamare gratuite pacientelor care au învins cancerul

Maratonul Asociației ZETTA #mereufrumoasa s-a încheiat: 100 de ore, 14 medici și 19 operații pro bono

11-31 octombrie, Clinica Zetta – Maraton de reconstrucții mamare pro bono (înscrieri până pe 10 octombrie!)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro