Cum de acceptați s*x fără prezervativ, doamnelor?!

19 September 2015

adina baneaNu pot înţelege cum există în acest secol, cum de încă există…!, oameni atât de puţin interesaţi de necazurile ce se pot întâmpla în urma unui banal act sexual neprotejat!

Cum este posibil? Dar de ce nu vă puneţi, domnilor, un prezervativ subțirel pe-acolo unde trebuie el pus, în momentul în care desfășurați și fizic gândul sexual deja gândit incitant… Bine, ok, foarte excitant, da! cu o femeie nouă?

Iar dumneavoastră, doamnelor, ce nu mai conteniţi în a vă lăuda cu o igienă intimă exemplară, cum de acceptaţi o partidă de s*x fără un prezervativ de siguranţă? Cum de aveți curaj să mototoliți bărbat străin prin patul dumneavoastră mătăsos ori apretat, fără pic de precauție?

Dar de unde atâta încredere în oameni noi, total necunoscuți?!?

Până una alta, aveți dreptate, nu există cazuri multe, auzite printre cunoscuți, care să fi contractat SIDA, Doamne ferește! sau vreo hepatita C sau… altele, pentru care nu s-a inventat încă vreun tratament medicamentos.

Să spunem că nu v-aţi lovit niciunul ÎNCĂ, de ceva asemănător.

…dar nu-i neapărat necesar să avem probleme medicale atât de grave pentru a conştientiza inconvenientele majore ce intervin în urma unei boli, banale poate de altfel, ce ne strică însă zile întregi de sex; care ne va da bătăi de cap pe termen lung.

Iar asta din cauză că :

1. sunt greu de descoperit/identificat, astfel că tratamentul se poate prelungi la nesfârşit;

2. e dificil să le tratăm dacă avem o relaţie sexuală în ascensiune cu una, două… cinci persoane în acelaşi timp;

3. bolile au mirosuri neplăcute câteodată, ceea ce va schimba impresia despre igiena ta personală şi atât de intimă, următorului neavenit ce va avea chef, după acceptul tău bineînţeles, să ţi-o şi… într-o seară;

4. există şi boli care au repercusiuni pe termen lung, printre care notabil ar fi HPV-ul, deloc de neglijat pentru femei, în speţă;

5. sunt boli ce se pot perpetua, care se cronicizează, fiind asimptomatice, atât la bărbat cât şi la femeie; care duc într-un final la sterilitate, din cauză că nu sunt tratate la timp.

femeie

Nu sunt bărbat şi de aceea nici nu pot să mă pronunţ exact asupra motivului pentru care prezervativul încurcă atât de tare actul sexual. Dar, totuşi, bărbat nefiind eu, aşa, mă gândesc că năpasta dată de o boală ruşinoasă, (că aşa e la români, ţi-e jenă să-ţi faci şi controlul ginecologic de rutină, de teamă să nu fii interpretată ca fiind vreo femeie uşoară) este mult mai dificil de rezolvat decât dacă ţi-ai pune firesc și natural prezervativul.

Nemaivorbind acum şi din perspectiva bărbaţilor însuraţi care au o aventură, două… cincisprezece şi-şi îmbolnăvesc astfel nevestele cu tot felul de chestii nemaiauzite, greu de depistat.

Revenind, nu vi se pare un pic bolnăvicios să nu ţineţi cont de atâtea lucruri ce strică armonia sexuală de cuplu pe perioadă lungă, dragii mei?

De ce nu inventaţi voi niște jocuri interesante mai bine??!

”Ia să văd cum ştii tu să pui un prezervativ!! Şi cât de repede o faci?”

De ce nu faceţi exerciţii de-astea când vă masturbaţi leneş şi-ntr-o doară, urmărind un film mai deocheat, derulând un prezervativ ușurel așa, încetișor, pe penis?

Păi, de ce nu faceţi asta, pentru a scapa de griji mari pe mai târziu?!?

Iar dumneavoastră, doamnelor, de ce nu obligaţi partenerul ocazional să-şi întindă prezervativul cu gust de căpşuni sau ce preferaţi fiecare în particular, pe organul plin câteodată, ca să nu spun deseori, de tot felul de germeni și ciuperci?

Nu-mi dau seama de ce nu suntem civilizaţi şi în relaţiile intime pe care le întreţinem.

Nu-mi dau seama de ce nu recunoaștem că da, există multe boli cu transmitere sexuală, de care ne e teamă, printre altele, oricât ne-am dori să nu vă jignim sau să vă facem pe plac.

E vreun secret acesta?

Că nu prea înţeleg.

Doar ştie toată lumea că dacă întreţii relaţii sexuale multiple, vei fi predispus la boli sexuale, multiple la rândul lor şi ele.

Când te stabilizezi în relaţia de cuplu, firește că vei renunţa la miros de căpşunică, capătând încredere în partener.

Pe de altă parte, am înţeles și că pentru unii bărbaţi este greu de menţinut erecţia cu prezervativ cu tot… e greu şi fără uneori, d-apoi cu?!

Am încredere însă, că prin exerciţiu îndelungat, dacă este nevoie, penisul tău va dansa în întuneric îmbrăcat, căci poate-i ruşinos câteodată, nu-i aşa?

Lăsând gluma într-un colţ, pe bune vorbind acum, bolile cu transmitere sexuală nu-s deloc parte neglijabilă… ba dimpotrivă! Consider că ar trebui să discutăm explicit despre ele, fără timiditate, pentru a se înţelege că nu-i ceva de care ar trebui să ne jenăm, să le credem că există, că persistă şi că se vor obişnui în corpul tău de gazdă primitoare, dacă nu le explici că prezența nu le este binevenită.

Şi sper că aţi citit atent şi nu aveţi chef de prostii în seara asta, dacă nu-i prezervativul la-ndemână!

Și uite-așa și iată cum, mă simt deja utilă, matură, un adult cu experienţă… iar asta mulțumită prietenilor ce mi se tot plâng, nu c-aş avea eu vreo problemă generatoare de boli cu vreo transmitere sexuală… dar ce credeați?

Seară incendiară cu multe prezervative prin jur! Așa vă doresc!

Pe Adina o găsiți toată aici.Citiţi şi

Rebeliune sau renaștere? – Unorthodox

Emma Thompson: “Îi pasă cuiva dacă femeile de vârstă mijlocie au vreo satisfacție sexuală?”

Tristețea de a fi o pițipoancă ratată

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. o ea / 20 September 2015 17:02

  Pai, cum de ce? Lasa ca proasta ia anticonceptionale, si-si distruge propria sanatate pentru un purtator de nadragi, sa nu spun altfel 🙂 Cu prezervativ, nu mai e placerea asa de mare. 🙂 Nu conteaza ca el, merge din floricica in floricica, si se lauda cu istoricul. Tu esti cea care culege tot, in urma lui. 🙂

  Reply
 2. Scepticu' de serviciu / 20 September 2015 9:48

  Prezervativul nu te protejeaza de HPV, de pilda, doar daca nu te imbraci din cap pana-n picioare in latex…

  Reply
 3. Dana / 20 September 2015 9:18

  Mi-aduc aminte de cartea Mihaelei Nicola, “Cu manusi”. Aceeasi recomandare era si acolo – sa aibe femeile prezervative. Iar aici chiar nu e loc de negociere – my way or the highway.

  Reply
 4. Max / 19 September 2015 14:13

  Pură teorie, Adina… Practic, chestiunea se pune astfel: Tu ai prezervative în poșetă? Sau faci parte și tu din categoria predominantă a femeilor care cred că bărbatul este cel care trebuie să poarte la el prezervative, în caz că dă peste vreo femeie dispusă să și-o pună cu el, de bună voie. Ce vreau să spun este că sfaturile tale sunt foarte bune, dacă se finalizează cu îndemnul „Femei, voi trebuie să aveți prezervativ și voi trebuie să știți să motivați bărbatul să-l accepte”.

  Eu, ca bărbat, dacă ajung la chiloții unei femei care nu poartă prezervative la ea, mă gândesc de două ori dacă să intru sau nu. Mai degrabă, NU! Las să explice femeile de ce, dacă nu-i destul de clar.

  Reply
  • Adina Banea / 23 September 2015 4:55

   :)Eu n-am prezervative pe nicaieri, caci n-am nevoie..sunt in relatie/casatorita de 15 ani.
   Iar daca nu as fi, as avea si-n geanta si pe noptiera si prin dulapuri aruncate printre haine si-n baie si..pe peste tot.
   Pe de alte parte, daca m-as gandi de doua ori, cred totusi ca barbatul ar trebui sa le aiba mai degraba prin casa-mprastiate..caci el este mai dornic de aventuri decat noi femeile, in genere. Zic si eu asa
   ..

   Reply
  • Larisa / 26 October 2015 10:12

   Ce vreau să spun este că sfaturile tale sunt foarte bune, dacă se finalizează cu îndemnul „Femei, voi trebuie să aveți prezervativ și voi trebuie să știți să motivați bărbatul să-l accepte”.

   Nu pe bune? Zau ? De acord cu prima parte, fie ca esti femeie, fie ca esti barbat, trebuie sa ai prezervative in casa, sau la tine iar daca se intampla sa nu ai, atunci te abtii…de la sex… Corect. Dar ca noi TREBUIE sa STIM sa MOTIVAM barbatul sa-l accepte, asta e cea mai imbecila afirmatie auzita. Barbatul e cumva vreun retardat la care eu trebuie sa-i fac educatie sexuala inainte de actul in sine? Trebuie MOTIVAT ? Dar nu te motivez draga deloc, vrei sa-l pui bine, nu vrei sa-l pui, ramai asa, nesatisfacut, sa te motiveze alta care nu are altceva mai bun de facut

   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro