Cum l-am cunoscut pe Redford, zău că nu mint!

27 June 2019

Oftezi și tu uitându-te la scena asta din Out of Africa? Oh, da, ce scenă!… (pauză de visare), numai că spălatul părului e o treabă mai delicată în zilele noastre, nu mai merge doar cu săpun și cu dragoste. 🙂

Motivele sunt multe, pentru că multe s-au schimbat și nu neapărat în bine. Stres, poluare, modificări hormonale, alimentație nepotrivită, în fine, nimic nu mai e simplu ca pe vremea bunicilor noastre.

Azi, Redford ar trebui să parcurgă ceva etape cu toate indicațiile date de Meryl Streep și s-ar duce tot chichirezul: stai așa, că am părul vopsit/fin/uscat, îmi trebuie un anume șampon, apoi trebuie un balsam sau un tratament, apoi o mască, apoi un ulei, apoi… Se lasă păgubaș, vă zic eu.

Dar asta e, nu putem renunța la a avea părul îngrijit și fiecare femeie află mai devreme sau mai târziu cât de important pentru imagine și încrederea în ea este rezultatul grijii pentru ca părul să fie podoabă și nu altceva. Ce i se potrivește și ce nu și care sunt cele mai bune produse și ritualuri pentru a-i optimiza aspectul.

Problema mea e ce fac azi, după ce l-am bibilit atât ca să fie sănătos și să nu mă părăsească. 🙂 Că nici să-l las să se usuce de voie, n-am timp și nici nu arată prea grozav – nici drept, nici ondulat, și nici nu l-aș omorî cu uscătorul meu vechi, care cam arde, orice aș pune pe păr ca să-l protejez de căldura excesivă
Și iată-mă cu prosopul făcut turban sunând la ușa Irenei, vecina mea cea bună, singură ca și mine, deși suntem fără cusur amândouă. 🙂 Sun și n-o să credeți cine deschide – un fel de Redford, că-mi venea să intru în betonul de pe palier. Când, de unde a apărut bărbatul ăsta și de ce stau eu în fața lui în halatul scurt până la fund și cu prosopul pe cap? Vreau uscătorul care nu usucă părul, Irina unde e? zic repede și mă aștept să dispară ca un fum.
El nu dispare, Irina nu apare, eu ce fac? Fac o piruetă pe jumate, dau din mână a lasă, mă descurc eu și… asta e! N-a fost așa, Irina a venit după câteva minute și mi l-a adus, pe uscător, nu pe frumusețea aia de bărbat, care, am aflat, nu e iubitul ei, că aș fi știut. Logic. E un văr. Trăiască verișorii așadar! Cică ar dori să mă cunoască, prea am fost grăbită la prima întâlnire. Cred și eu! 🙂 Vă țin la curent!Citiţi şi

Antrenamente pentru creier. Te interesează?

Misterul prințesei de Wales elucidat: Kate a declarat că face tratament pentru cancer

Stresul matern în timpul sarcinii la femei – Cum afectează sănătatea reproductivă?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro