Cum procedați când bărbatul e… nesimțit

29 May 2018

Cred cu tărie că există lucruri despre care trebuie să vorbim. Nu de alta, dar tăcerea noastră îi ajută doar pe bărbați. Care vor continua să umilească în fel și chip femei, creându-le traume, așteptări distorsionate, vulnerabilități și proaste obișnuințe, cum ar fi aceea că sunt direct răspunzătoare de calitatea sexului, a erecției, a performanței, a duratei. Și cum nu toate avem prezență de spirit, încredere, spontaneitate, detașare, iată două situații. Reale. Din care trage fiecare ce concluzie dorește.

O femeie și un bărbat, o întâlnire de amor, prima. Pe drumul spre camera de hotel, toate atingerile care frig și ridică tensiunea. În cameră, el lasă dezbrăcatul femeii în seama ei, se dezechipează, duș singur, se întoarce în cameră, unde ea stătea cam descumpănită. Bun, nu i-a trecut prin cap că ar fi putut să-l însoțească în baie, dar, nah, era prima întâlnire, puțină intimitate s-a gândit că nu strică. Se duce și ea la duș, bun obicei, apropo, și se întoarce ca o floricică înfiorată ca să-l vadă pe el, culcat pe spate, cu mâinile sub cap și cu ochii țintă în televizorul aprins. Obiceiurile proaste mor greu… Se mai învârte ea puțin, așa, în așteptarea unei reacții și, cum el pare chiar prins de ceva ce rula destul de sonor, dar mai degrabă un pretext străveziu pentru a i se oferi în toată splendoarea fără să miște un deget (ce onoare, nu?), decide brusc ce va face. Se întinde lângă el, se așază în aceeași poziție, cu mâinile sub cap, și întreabă ingenuu: și acum cine vine să ne…? Urmarea? El a stins televizorul și s-a apucat de treabă. Ea a participat, ca o doamnă. Și, până nu a fost la fel de mulțumită, jocul nu s-a oprit. Pentru că tentative de abandon din partea lui au fost…

cuplu

Ce am putea învăța din această întâmplare reală este că:

1. Nu trebuie să arătăm tot ce știm face de la prima întâlnire. Riscant din mai multe puncte de vedere.

2. Amorul de calitate este doar cel echitabil. Facem ce ne place amândurora, preferabil simultan. Dacă nu, începem cu 68, adică el primul.

3. Nu renunțăm vreodată la orgasm. Trebuie să știe că altfel nu se poate și îi arătăm asta în toate felurile.

O altă femeie și un alt bărbat

Tot prima întâlnire de amor, pregătită îndelung în nesfârșite conversații online. Se întâmplă, nu fiți nerealiste! Ei, bine, ceea ce nu era nici previzibil, nici posibil prin telefon, devine deodată posibil pe viu: domnul începe să muște cu sete din sânii doamnei și să-i frământe ca pe aluatul de cozonac. În ciuda adrenalinei, ei îi devine tot mai clar că nu are înclinații masochiste. Se trezește din șoc și îl mușcă de mână cu aceeași sete. El urlă de durere. Riscant, dar din fericire lucrurile s-au oprit acolo. De tot. Ea a plecat val vârtej.

Ce am putea învăța din această a doua întâmplare reală?

1. Sălbăticia nu face parte din meniu decât la cerere. Admitem că există și alte preferințe, nu le comentăm. Comentăm doar nepriceperea și lipsa de finețe. Nepricepere de care, până la un punct, ne facem și noi vinovate, când gemem prostește, ca-n filme, să nu zică el că nu ne place…

2. Nu stăm ca proastele, scuzaț’, că nu suntem atât de disperate. Și poate, înainte de-a ajunge să mușcăm, vorbim. Despre ce ne place, dar mai ales despre ce nu ne place. Nu, vorbitul nu e moartea pasiunii!

Dacă socotiți că e util, vom continua. 🙂

Chiar aici! Citiți Cinci lucrui pe care femeile nu le spun bărbaților și rău facCitiţi şi

Ținute pentru domni, în funcție de geaca purtată

În mine locuiesc mai multe femei și le iubesc pe toate

Am învățat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Elena / 29 September 2019 11:07

  Foarte fain articolul…il puteți difuza și la știri 😜 sau măcar în fiecare săptămână?

  Reply
 2. Mimi / 19 December 2018 7:49

  Foarte util

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro