Da, ai câştigat războiul!

Catchy

12 May 2017

Iartă dar… nu uita. Aşa îmi spunea cineva… nu contează cine.

Ierţi şi vei şi uita. Cu timpul? Nu, nu cu timpul, cu raţiunea, mintea şi cu sufletul. Vindecarea? Va veni şi ea, tot atunci. Puterea este doar în tine. Puţin ajutor nu strică, însă: un prieten, o prietenă, poate o noapte nebună de dragoste, un zâmbet, o vorbă bună…

Doar atunci când singură vei realiza acest lucru, îţi vei da seama cât eşti de puternică. Da, el a pierdut lupta, iar tu, aşa, cu sufletul sfârtecat şi ruinat, ai găsit puterea să îţi învingi frica de… tot. Şi da, ai câştigat războiul. Nu al lui. Sau al vostru. Al tău. Te-ai câştigat şi apoi eliberat pe tine însăţi. De tot. Dar, mai ales, de tine.

cuplu

Şi da, vei iubi din nou. De data aceasta un bărbat, nu un băiat. Şi ştii ce e mai frumos? Doar acum începe! Vei fi foarte nepregătită pentru EL. Chiar aşa, vindecată şi câştigătoare cum eşti DEJA. Frumosul va continua şi se va transforma în frică, din nou. Dar va fi o frică nu de a fi dezamăgită din nou. Frică de a fi iubită. Total. Aşa cum îţi doreşti. Şi apoi va dispărea frica. Şi va rămâne iubirea pură.

Îţi vei da seama de acest lucru atunci când vei simţi cum timpul nu va trece mai repede. Ba, din contră, îşi va încetini mersul şi, într-un final, se va opri într-o clipită imensă cât o veșnicie. Doar pentru voi.

Şi aşa cum e la fel de reală această poveste tristă, vei vedea că va fi la fel de reală şi oprirea timpului.

De fapt, ştii ce?

Veţi fi în timp.

Veţi fi timpul însuşi!

Comentariul lui Daniel la articolul „Nu, nu cu tine, iubire, cu altă femeie mă căsătoresc…”

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Binele în doi începe cu propriul bine

Sunt eu, soția fostului tău amant

Cum e să știi că nu mai ai timp?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
8,867 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro