„Dacă ți-e greu, fă-ți unghiile!”

14 August 2017

Știre șoc: Pe când încerca să se vindece de o boală cronică (de dragoste, adică), a descoperit explicația fenomenului „unghiuțe”. 

Aveam probleme. Sentimentale. Grave. Ca mai tot timpul de când mă știu. Cred c-ați simțit măcar o dată impulsul acela, catalogat de unii drept semn de superficialitate și „je m’ en fiche- ism”, de a da cu tifla, de a râde cu gura până la urechi de toți și de toate. Asta am descoperit că pot să mai fac în momentul în care nu vedeam nicio portiță de salvare.

O bună prietenă, încercând să-mi dea sfaturi de alungat gânduri negre, îmi spusese cândva: „Dacă ți-e greu, fă-ți unghiile!” Treaba asta cu făcutul unghiilor e, sunt convinsă, un soi de cod eminamente feminin, de amploare planetară sau cel puțin …românească, având în vedere fenomenul „unghiuțe” de pe paginile de facebook. Zis și făcut! Făcut unghiile. Singură, nu la manichiuristă. Pentru că aici e tot schepsisul! Să-ți ocupi mintea, nu să ți-o stimulezi creativ, bârfind două-trei ore cât durează o „implementare” serioasă de unghii cu gel!

femeie unghii

Așa că, dacă vă aflați în situații-limită, ghidul minimal de supraviețuire ar fi următorul:

Pas 1: Se ia un lac de unghii (două-trei, câte vrei) sau… orice lac. Spre dezamăgirea unora, nu se inhalează, ci se dă pe unghii. Tacticos, de preferat, la orice oră din noapte.

Pas 2: Se ia o acetonă (de fapt, acetonă se ia în prealabil, dacă nu aveți pe moment prealabil, e bun și diluantul).

Pas 3: Se șterge opera de artă anterior realizată. E foarte important să fiți în stare să ștergeți „operele de artă” pe care le ați făcut punând suflet.

Pas 4: Se reia lacul. Nu contează culoarea, calitatea sau prețul, ci doar concentrarea de a nu mai lăsa niciun punct vulnerabil. Pe unghii.

Pas 5: Se repetă de câte ori e necesar, alternativ, pașii anteriori.

La final veți avea niște unghii perfecte! Posibil ca pe parcursul operațiunii să vă vină în minte întrebări. Fiți selective! Opriți-vă doar la cele de genul „Cum poate petrece o femeie atâta timp făcându-și unghiile?”, „De ce femeile, chiar și cele cu degete-cârnăciori, sunt fericite când își fac unghiile?”…

Urmează două avertismente și vă las: nu vă transformați unghiile în unghiuțe rozându-le sau tăindu-le din carne! Problema rămâne! Încercați să nu ajungeți atât de disperate, încât să vă vi le pozați și apoi să le postați pe facebook!

Enjoy!

Guest post by Niko T.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dragostea nu se poate face. Aia ori e, ori nu e. Cu s*xul e altă treabă

Ce dracu’ este atât de greu de priceput?

Adevărul despre starea națiunii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,908 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro