Diamantele negre ale haute cuisine

27 May 2011

O cabană luxoasă în mijlocul pădurii buzoiene va fi locaţia ce va găzdui pe 11 iunie deschiderea primului sezon oficial de trufe organizat în România. Evenimentul de deschidere a sezonului de trufe începe cu introducerea în lumea trufelor şi o vânătoare de trufe încadrată de profesioniştii Asociaţiei Căutătorilor de Trufe din România – ACTRU.

Aventura culinară va continua cu o degustare de vinuri din Dealu Mare şi produse tradiţionale, regionale buzoiene. Cunoscuţii bucătari Horia Vîrlan şi Jakob Hausmann vă vor prezenta în cadrul cooking show-ului modul de preparare a trufelor prin reţete tradiţionale şi internaţionale.

Trufele – diamantele negre ale haute cuisine – se foloseau în România din cele mai vechi timpuri, fiind date uitării, însă, în ultima sută de ani. Mobile Cooking Romania îşi propune să reînvie vechea tradiţie şi să promoveze turismul culinar în regiunea munţilor Carpaţi.

Aflaţi mai multe detalii despre eveniment aiciCitiţi şi

Înapoi în anii nopților magice

15 ianuarie, cea mai deprimantă zi din 2024. Pe bune?

România moare. Cui îi pasă?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro