Doamnă, cu ce treabă pe la Consulatul României din Salonic?

18 October 2019

După apariția știrii că deputata PSD Andreea Cosma – condamnată la 4 ani de închisoare în primă instanţă – ar fi în cărţi pentru postul de consul general la Salonic, fostul ambasador Ciprian Mihali a comentat pe pagina sa de Facebook următoarele:

“Minunata lume nouă a diplomaţiei române. FA-BU-LOS! Pur şi simplu nu am cuvinte să descriu prostituţia care cuprinde aparatul diplomatic. Cât de jos se poate merge?

Ruşine MAE, ruşine acestei politici infecte care a transformat oficiile diplomatice şi consulare în sinecuri pentru camarila de partid, pentru slugi şi infractori!

Orice putere va veni în locul cartelului mafiot al PSD va trebui să înceapă cu o igienizare radicală a Corpului diplomatic şi consular al României, de unde să fie date afară sutele de pile, amante, iubite, piţipoance sau servitori ai partidului-stat PSD şi ai complicilor lui.

Niciodată, dar absolut niciodată, Corpul diplomatic şi consular al României nu a decăzut atât de mult ca în aceşti ultimi ani. Mâna de profesionişti cinstiţi din MAE este sufocată de această impostură generalizată, care aruncă România la capătul lumii şi o face să nu conteze aproape nicăieri pe scena internaţională.”

Citiţi şi Doamnă, cu ce treabă prin Parlament?

dar mai ales Trebuie să vă spun ceva!Citiţi şi

Vaccin pe șestache

Mama primului copil născut în 2021 are 15 ani

Ele, cele mai rele dintre toate

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro