După ce am făcut primul pas în afara zonei de confort, am avut parte de una din cele mai bune partide de amor din viața mea

12 October 2018

Mai în glumă, mai în serios, i-am zis lui Alex că îl trec pe my bucket list de anul viitor, referindu-mă la o întâlnire cu el. Atunci mi-am dat seama că, de fapt, nu am nicio listă concretă cu lucrurile pe care vreau să le fac în 2019.

Știm cu toții că e mult mai ușor să ne organizăm când avem lucrurile așternute pe hârtie sau într-o notă pe telefon.

Între timp, Alex mi-a spus Adios, Georgeta, iar eu am rămas cu gândul la o partidă de amor nebun și cu speranța că mă va duce totuși într-o bună zi într-un swinging club.

femeie frumoasa

E a doua persoană care îmi spune că și-a satisfăcut toate fanteziile sexuale și care îmi recomandă să merg măcar o dată într-un astfel de club.

După ce am făcut primul pas în afara zonei de confort și am avut parte de una din cele mai bune partide de amor din viața mea, cu un tip aproape necunoscut, mă întreb dacă aș putea face sex cu alți necunoscuți, în alte condiții.

Recunosc ca sunt o rebelă și cam tot ce este ieșit din comun mă incită cumva.

Acum, la 40 de ani, când am început o viață nouă, totul pare posibil. Am lăsat în urmă o relație de peste douăzeci de ani, care ar mai fi mers, poate ar fi strălucit pe alocuri, dar sentimentul că s-a încheiat o etapă din viața mea a fost mult mai puternic. Încerc să îmi asum deciziile și să-mi construiesc singură o viață fix pe placul meu.

Încă nu mi-am stabilit cele zece lucruri pe care să le fac anul viitor, știu doar că vreau încă două tatuaje, o vacanță împreună cu fiica mea oriunde în Europa, câteva concerte, neapărat Jazz in the park, să învăț să înot, să mă descopăr și să mă iubesc fix așa cum sunt eu. Cea adevărată. Am realizat că am atât de puține așteptări de la cei pe care îi iubesc necondiționat și totuși vreau atât de mult de la mine.

Sper ca cele două expresii care mă caracterizează să rămână aceleași în timp. I love (music, people, art, traveling…) și No regrets.

Guest post by C.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

De optzeci de ori Joan Baez

Nu mai vin, am hotărât ca asta e ultima dată

Cuvintele frumoase pot „remodela” ADN-ul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. axelle / 15 October 2018 8:32

  sunt 98% sanse ca in final sa ramai singura…iti spun din experienta.

  0
  0
  Reply
 2. C. / 13 October 2018 15:37

  Care lucru? Swinging club? Cred ca ai inteles, ca nu pentru asta s-a “dat cu piciorul”…C.

  0
  0
  Reply
 3. axelle / 13 October 2018 14:09

  Cred ca asta era ultimul lucru care iti lipsea…in rest le aveai pe toate,dar daca ca tu simti asa…Intr -o zi sa nu regreti ca iti lipseste exact la ce ai dat cu piciorul.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro