E plină lumea de… Doamne

16 October 2013

Hai să ajungem la acele doamne care mai au un pas până la onorabila vârstă a senectuţii. Au ales atât de mult în viaţă încât o scuză de tipul „nu am găsit sufletul pereche“ devine atât de penibilă încât un tractorist recomandat de mătuşa de la ţară devine un adevărat gentelman. Nu aveţi o mătuşă la ţară? Nu-i nimic, aveţi o prietenă atât de expertă în relaţii eşuate încât îşi poate încadra ratările la categoria „experienţă de viaţă“.

Hai să nu fim misogini totuşi, doamnele nu agreează asta. Ele sunt mai sensibile. Rezonează la poezii, la o poveste credibilă sau la un sfat. Doamnele învaţă din greşelile altor doamne. Aşa e, aşa a fost mereu. Bărbaţii? Nişte porci. Nişte porci care gândesc la modul primar. Nu „e“ sensibili, se scarpină la ouţe… Mai au şi erecţie… Cui foloseşte? Acelei femei incredibil de principiale?

Ăleia care emană atât de multă sexualitate încât nici dacă trimite mesaje cu fum nu e vizibilă? Celei pentru care „sufletul“ unui bărbat e important? Interesant. Pisiii… Nu m-aş lăsa pe mâna oricui… Să aibă ceva de oferit. M-am săturat de (puneți voi ce cuvânt suportați) care mă vor doar pentru fizicul meu, ajunge…Tu, Loredana. Dar e Marcel. Ştii tu, tipul ăla mort după tine. E fain, sufletist. E tot ce-ţi trebuie… Tipul chiar ştie să respecte o femeie… Hai, fată, mă laşi cu prostul tău??? Case closed.Citiţi şi

De ce e fermecătoare Nora Iuga și irepetabilă

A fost odată un Suflet

După 50 de ani, schimbările sunt mult mai profunde decât bufeurile și oboseala

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. francisca / 28 February 2016 8:10

  Doamne, Doamne……..!! Da ce-ti veni sprancenatule sa intri cu tractorul in sufletele femeilor aflate la varsta senectutii ?? Matale ” nu e porc ” e CIZMA si inca din aceea prinsa-n undita pescarului : – maloasa si putind a ” peste ” ! Considera ca acest comentariu este scris de o DOAMNA care nu ” fumega ” ca outele mata in amurg…….!!

  Reply
 2. anais nin / 17 October 2015 12:13

  Catchy am o intrebare: orice obosit care scrie 5 randuri e publicat? Nu mai faci nicio selectie? Unlike!

  Reply
 3. Alina / 13 August 2015 14:44

  Un text cu un subiect atat de penibil nu am mai citit de ceva timp, pur si simplu pentru ca nu vad rostul pentru care ar comenta cineva alegerile altcuiva, mai ales cand aceste alegeri nu au impact decat asupra vietii decidentului.
  Oamenii ajung sa ramana singuri din diverse motive, uneori aleg cu buna-stiinta, alteori e singura alegere posibila. Uneori alegi sa fii singur din egoism (pentru ca a trai in 2 inseamna sa fii capabil sa imparti), alteori simti ca nu te poti multumi cu mai putin decat are nevoie sufletul tau, alteori te poti simti atat de pustiit incat crezi ca nu mai ai nimic de oferit. Sunt iubiri care te pot lasa mai infirm decat un razboi si nu mai ai putere sa o iei de la capat. Cine sunt eu sa judec ce e in sufletul altui om si sa pretind ca as cunoaste resorturile interioare care l-au facut sa ramana singur? Si cine sunt eu sa infierez alegerile personale ale unui alt om?
  Daca domnul Fratila ne-ar putea lumina cu ce i-au gresit aceste doamne, promit sa ii citesc articolele si pe viitor.
  Pana atunci, pentru ca nu imi permit sa ofer nimanui sugestii, imi exprim doar o optiune: as prefera sa citesc articole constructive. Critica fara sens e chiar fara sens!

  Reply
 4. Ana-Maria / 25 December 2013 13:38

  Invidia barbatilor singuri, refuzati si nedoriti pe femeile care se descurca foarte bine si singure, si inca mult mai bine decat ei. :))

  Reply
 5. Maria / 17 October 2013 8:36

  E vorba de acele doamne care sunt libere sa aleaga cu cine si cum vor sa traiasca si nu stiu de ce ne incomodeaza pe noi, restul lumii, alegerile lor?

  Reply
 6. Maria / 17 October 2013 8:33

  E vorba cumva despre acele doamne care sunt libere sa aleaga sa traiasca cum si cu cine vor si nu stiu de ce ne-ar incomoda pe noi, restul lumii, alegerile lor?

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro