Urâţi printre frumoşi

13 January 2014

Liviu FrățilăUnii dintre noi suntem URÂȚI. Estetic vorbind suntem urâți  Pe lângă alți semeni de-ai noștri cu care natura a fost mai îngăduitoare mai sunt și alții, cei catalogați ca fiind urâți. Năsoși, ochioși, curoşi, slabi sau grași, strâmbi, șleampeți sau pur și simplu buboși. Urâți, băi, neamule, înduioșător de urâți. Suficient de urâți cât să fim catalogați de cei frumoși că fiind nesemnificativi, cantitate neglijabilă, vomă estetică. Habar n-am, unui frumos poa’ să-i fete mintea multe când e vorba de catalogat un individ care nu se încadrează în standardele lui de frumusețe.

De ce zic asta? Ipocrit. Am văzut postate în timp poze cu oameni urâți. Ce mi-a atras atenția? Comentariile frumoșilor. Să vă zic, dragi frumoși, din inimă, după cum urmează: Arată, e, nu e, cine sau cum. Printre comentarii tâmpite, “miloase” sau istețe nu realizați că sunteți posesori de ochi doar pentru a vedea unde să băgați cheia când veniți sau plecați de acasă.

Omida

Doar pentru că e mult mai “urât” decât e normal dovedește că bariera fizică e greu de depășit pentru voi. Aveți un mod de gândire rectal, hemoroidal și superficial.  Doar pentru că unu’ nu e la fel de frumos ca voi, nu înseamnă că veşnicele voastre aprecieri nu-l rănesc. Eu, un urât, vă spun din inimă că aveți o capacitate umană direct proporțională cu disponibilitatea voastră de-a fi urâți printre frumoși.

P.S. Şi-un fluture e urât când e omidă.Citiţi şi

Cea mai bună școală din lume

Sunt oameni…

Nu-ți place unde te afli? Mișcă-te, nu ești copac!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
5,752 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro