Eu cum o să-mi găsesc bărbat, dacă îi stricaţi voi pe toţi

3 July 2019

Am în jurul meu prietene bune, amice sau simple cunoştinţe care se află în relaţii toxice și cărora parcă li se înceţoşează din ce în ce mai mult privirea când vine vorba despre iubitul lor. În timp ce acesta nu face nimic altceva decat să profite și să îşi bată joc de femei care cândva păreau de milioane. Acum, acele milioane le scot domniţele din portofel să plătească gujoanele şi cele opt beri pe care le bea iubi în oraş, în timp ce ea bea trei ore dintr-un suc, că se apropie data în care trebuie plătite facturile.

Iubi sare peste 1 martie, că doar nu mai sunt copii să-i cumpere mărţişor, de 8 martie îi ia poate o zambilă, pentru care ea ţine sa îi multumească public pe facebook: “Te ador iubitul meu! – feeling loved…”. Pe bune?!? Pentru ce dracu’ îi mulţumeşti? Că şi aia tot din banii tăi a fost cumpărată mai mult ca sigur!

Femei care sunt cu banii la comun (prostie maximă) cu iubitul (atenţie! nu soţul), că deh, locuiesc amândoi în casa cumpărată de ai lui, și care își dau tot salariul să le mobileze căsuţa. Iar eu vreau să vă întreb următorul lucru: dacă “ochi lunecoși, inimă zburdalnică” o să găsească una care o să îi răspundă la toate avansurile pe care le face mereu altor domnişoare când ieşiţi în oraş și i se vor aprinde călcâiele dupa ea, voi ce o să faceţi? O să vă luaţi patul şi chiuveta în spate şi o să plecaţi la mamele voastre? Nu, o să pleci cu mâna în c*r şi el o să îşi facă mendrele cu mândra cea nouă în patul cumpărat de tine, fraiero!

La shopping, la fel, îşi cumpără el, tot din banii ăia la comun, tot ce îi pofteşte sufleţelul şi tu lasă, că poţi să mai porţi blugii ăia pe care îi ai deja de trei ani. Dragostea cere sacrificii, vă spuneţi voi în mintea aia bolnavă pe care o aveţi!

Debbie Schultz by Harvey Turtz, 1952

Debbie Schultz fotografiată de Harvey Turtz, 1952

Nu mai simţiţi iubire de câţiva ani buni, faceţi dragoste o dată pe luna, deşi media de vârstă a cuplului este cuprinsă între 25 si 30 de ani, sunteţi colegi de apartament (cum se exprimă un prieten de-al meu când vorbeşte de relaţia lui) care împart cheltuilelile lunare şi niciun strop de afecţiune sau emoţie.

Trist e că voi, femeile, îi stricaţi pe bărbaţi, cu nevoia voastră exagerată de “sacrificiu”, cu disperarea aia bolnavă pe care o simţiţi în orice moment să nu cumva să fiţi părăsite!

Nu vă sfătuiesc să vă despărţiţi, nu! Rămaneţi cu bărbaţii voştri “defecţi” în continuare, pentru că eu sunt singură și vreau în viitorul apropiat un bărbat bun pentru mine, care să aprecieze tot ce am eu ca om de oferit, nu unul care să creada că i se cuvine tot, pentru că mă fu*e o dată pe lună! Şi cum o să îl găsesc, dacă îi stricaţi voi pe toţi?

Într-un final, vă meritaţi unul pe celălalt, că nici ăla de vă mândriţi voi cu el că vă e iubit, nu e bărbat! Poate a fost cândva, dar nu mai e, aţi avut voi grijă de asta, nu? :)) Când o să vă ceară în căsătorie, o să fie sub forma: “Am rate, vrei să le împarţi cu mine?” Şi aia o să fie cea mai frumoasă zi din viaţa voastră, sunt convinsă! Nefericitelor… mi se rupe sufletul uneori de voi, dar vorba aia: “Decat să plângă mama, mai bine să plângă mamele voastre!” Că şi de mame aţi uitat, de cand cu iubitul, sunteţi mai preocupate de mă-sa, care ştiţi că nu va înghite oricum, văzându-l pe fi-su fără pic de sclipire în ochi când vă priveşte!Citiţi şi

Un om fără viitor e de plâns la 20 de ani. După ce a trecut de jumătatea vieții e de plâns dacă nu are trecut

Îndrăgostește-te de o femeie care nu are nevoie de tine

De ce ești singură, Iulia?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Diana / 8 July 2019 14:05

    Femei ca astea isi merita soarta.

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro