Femeie slabă sau iubire slabă?

14 June 2016

A doua ei iubire, cu care se şi logodise, plecase pentru jumătate de an la o specializare în străinătate şi acolo, rapid… îşi găsise pe altcineva. Ea aflase întâmplător, de la Dan, un prieten comun. El încă nu îi spusese nimic, iar ea se dădea de ceasul morţii, neştiind ce să facă, cum să reacţioneze, aşteptând, totuşi, o explicaţie care întârzia să apară. Incertitudinea şi neîncrederea o măcinau încet şi sigur…

De aceea, după încă o discuţie telefonică în care el o asigurase a nu ştiu câta oară de dragostea şi de fidelitatea lui, înnebunită de durere, se lăsă consolată chiar de… prietenul comun care îi dezvăluise adevărul. Acum se simţea… răcorită, răzbunată, echilibrată. Practic, îi plătea cu aceeaşi monedă trădarea şi aştepta cu nervii întinşi la maximum… confruntarea pe viu.

În seara dinaintea întoarcerii lui acasă, îi ceruse lui Dan s-o însoţească la aeroport, să tranşeze problema acolo, pe loc, şi să termine odată cu această suferință. Însă el a refuzat-o. Avea o urgență la serviciu, și, fără nicio explicaţie, i-a făcut cadou un ceas de mână, o adevărată bijuterie. A reușit să-i aducă un zâmbet pe buze, deşi cam amar. A doua zi a plecat tulburată spre aeroport. Era confuză, o durea capul, dar nici nu se gândea că lucrurile vor lua o neașteptată întorsătură dramatică, alta decât cea din mintea ei.

cuplu aeroport

Întâlnirea cu el a descumpănit-o! Pentru că, de cum a văzut-o, și-a lăsat bagajele în drum, a alergat spre ea, a luat-o în braţe, strângând-o la piept s-o sufoce aproape, şi a învârtit-o prin aer, bucuros ca un copil. După ce-a acoperit-o cu sărutări şi-a lăsat-o amețită din brațe, tot numai zâmbet, i-a văzut ceasul de la mână. I-a sărutat podul palmei și i-a dat lovitura de grație, năucită cum era:

– Eu ţi l-am ales! Nici nu ştiu cum să-i mulţumesc lui X că m-a ajutat. N-am vrut să stric surpriza, întrebându-te! L-am comandat de la magazinul tău preferat! Dacă tot nu am fost lângă tine ieri, când am împlinit doi ani de când suntem împreună, măcar așa am vrut să-ți spun că timpul e de partea noastră. Te iubesc, draga mea!

Are cineva o armă?Citiţi şi

Cher: “Dragostea nu știe matematică”

Dragă eu

Sisifiana povară a iubirii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. diana / 14 June 2016 20:22

    Femeie slaba,fara minte…:)))

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro