Femeile n-ar trebui să se izoleze acasă

14 March 2020

Femeia o ia razna, dacă stă prea mult acasă. Îi revin instinctele care l-au determinat pe Dumnezeu s-o dea afară din Rai- gest unic în istoria Universului, dacă-mi aduc bine aminte.

Era Adam prin Rai, o ardea frumos, ca băieții, iarbă cât cuprinde, lumea era minunată și apare Eva: opa, ceva e în neregulă cu chestia aia pe care o ai între picioare, hai s-o aranjăm, punem o frunză deasupra. Așa și-acum: cum stă prea mult pe-acasă, cum vrea să aranjeze.

Nevastă-mea, dacă stă două luni acasă, o să aranjeze și Sistemul Solar. Să nu vă mirați dacă într-o zi găsiți Luceafărul așezat frumos, ordonat, în Carul Mic agățat cu cablul de tractare după Carul Mare.

Treaba urâtă e că femeile au despre aranjare o cu totul altă părere decât au bărbații. În dulapul meu de scule am ordinea mea: când îl deschizi ai impresia c-au fost închiși înăuntru un câine turbat împreună cu o pisică în călduri, dar la orice oră m-ai trezi, bag mâna și scot orice sculă, pe întuneric, cu precizie de nouă cazuri din zece.

©Marit Beer

În dulapul pe care l-am aranjat cu nevastă-mea, ea aranjând și eu căscând și văitându-mă de toate bolile din Enciclopedia Medicală, nu mai găsesc nimic. Înainte, deschideam ușile, apucam o cămașă și-o trăgeam cu forță, proptindu-le pe celelalte cu șoldul. E adevărat că-mi cam cădeau în cap zece pulovăre, o pălărie de safari pe care n-o mai port de cinșpe ani și două pungi mari cu ciorapi groși de iarnă, de care n-o să port niciodată, dar scoteam cămașa, nu plecam despuiat în lume.

Acum deschid dulapul și mă uit la el ca la picturile abstracte: nu înțeleg nimic. E ordine, însă.

De-aia zic: femeile la birou, bărbații acasă.

Pe Dan îl găsiți și aici

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Psihologia dragostei la bărbați

Toantă să fii să nu spui da. Așa exemplar, cum să ratezi?

Te-aș săruta

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro