Justin Trudeau – fotografia care contribuie la încălzirea globală

25 February 2017

Phoebe Robinson, 32, actriță de stand-up comedy și scriitoare de succes, a postat pe Instagram (aici) o poză cu Justin Trudeau și un comentariu “comic”. Iar una dintre revistele pentru femei l-a viralizat, autoarea fiind întru totul de acord cu Phoebe.

“Cum de stă acolo cu fundul ăla care arată ca ultima bucățică din plăcinta cu cartof dulce de Ziua Recunoștinței de care știu că, mai bine nu m-aș atinge, dacă nu vrea să mor de mâna mătușă-mii?

trudeau

Cum de pozează ca și cum n-ar ști că asta le va face pe femei să riște totul pentru a-i strica mariajul exact cum face un raton cu găleata de gunoi?

E genul ăla de poză pe care și-l fac bărbați din toată lumea sperând să fie asaltat la fel cum i s-a întâmplat lui Tom Cruise după dansul din “Risky Business”.

E genul ăla de poză care te trezește la 3:16 dimineața, turbat pe bărbatul care doarme lângă tine că nu arată la fel de bine.

E genul acela de poză care te poate face să te convertești la budism și să spui, ok, mă voi întoarce într-o altă viață ca buzunarul unei perechi de pantaloni Brooks Brothers din dulapul lui Trudeau.”

Ei, și acum, să facem un exercițiu de imaginație: cam cum am fi reacționat tot noi, femeile, și cel mai tare feministele, dacă un bărbat ar fi făcut asemenea comentarii la adresa unei politiciene în poziție de top și care, ghinion, arată bine, chiar foarte bine. Ei, cum e cu dublul standard când vine vorba de sexism? E destul că am constatat încântarea femeilor indiferent de vârstă sau poziție socială atunci când îl întâlnesc. Ok, e un tip arătos. Dar de aici până la a cădea public în extaz doar privind la fundul lui e stânjenitor, și nu pentru el. Dacă va rămâne o legendă, sigur nu de la acea parte anatomică i se va trage, lucru care nu se porea poate spune despre destule legende feminine… Ca să fim drepți.Citiţi şi

Păi, ce-ai făcut azi, de eşti aşa obosită?

“Pielea de găină” la birou nu e un semn bun

De ce o plânge America pe Ruth Bader Ginsburg

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro