Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie 2016

28 March 2016

Ingrid

O gură de aer proaspăt, dar şi fierbinte, în această săptămână: sunt puţine configuraţii active, dintre planetele rapide doar zeul comunicării, Mercur, munceşte zilele acestea. Marţi şi miercuri trigonul Mercur-Saturn ajută cu idei bune şi randament în orice întreprindere. Conversaţii intense, idei geniale dar şi o sămânţă de scandal pot naşte miercuri şi joi puternica cuadratură Mercur-Pluton, dar şi înflăcărata conjuncţie Mercur-Uranus.

Privim către o săptămână predominant lejeră, cu majoritatea planetelor rapide în vacanţă, anume nu formează aspecte importante. Vedeta acestor zile este Mercur, călător acum prin Berbec, ce are nu mai puţin de trei întâlniri: cu Saturn şi Pluton miercuri, cu Uranus o zi mai târziu. Luna este în scădere şi o găsim la primele ore ale dimineţii de luni în Scorpion, ca duminică să fi ajuns în semnul Vărsătorului. E o săptămână bună pentru a munci la proiecte aflate în derulare, pentru ordine şi curăţenie de primăvară, pentru intervenţii chirurgicale ori diete pentru slăbit. Cu folos sunt munca solitară, călătoriile, dar şi studiul ori cercetarea.

Trigonul Mercur-Saturn se întâmplă miercuri, dar influenţa sa poate fi folosită încă din prima zi a săptămânii: zile formidabile pentru a rezolva treburi amânate. Concentrare mentală excelentă şi o mai mare atenţie către detalii ce promit un randament bun. Discuţii de afaceri, negocieri, încheieri de contracte.

Comunicarea poate fi piatra de poticnire a săptămânii: cuadratura Mercur-Pluton de miercuri este excelentă pentru studiu solitar, dar păguboasă în dialog. Poate exista tendinţa către extremism, minciună, manipulare, idei radicale. Un adevăr poate ieşi la lumină. Dar căutarea adevărului poate aluneca şi spre panta teoriilor conspirative. În anumite cazuri, pot veni informaţii ce aduc în actualitate toamna 2015, un eveniment petrecut în jurul zilelor 9 septembrie-25 septembrie-22 octombrie 2015, când Mercur a fost în mers retrograd în Balanţă şi a format trei cuadraturi cu Pluton. Opiniile contrare ar putea duce la neplăcute conflicte verbale.

horoscop

Nathan Christopher Fillion – actor canadian, născut pe 27 martie 1971. Soare, Lună, Mercur în Berbec.

28 martie – Mario Vargas Llosa, Éric-Emmanuel Schmitt, Vince Vaughn, Lady Gaga

29 martie – Vangelis., Lucy Lawless, Jennifer Capriati

30 martie – Paul Verlaine, Warren Beatty, Eric Clapton,

31 martie – Johann Sebastian Bach, Nikolai Gogol, John Fowles, Nichita Stănescu, Al Gore

1 aprilie – Sergei Rachmaninoff, Dinu Lipatti,

2 aprilie – Émile Zola, Serge Gainsbourg

3 aprilie – Eddie Murphy, Cristi Puiu

Conjuncţia Mercur-Uranus de joi stimulează într-un mod fericit gândirea: idei noi şi multe, sclipiri de geniu. Este un aspect astrologic foarte folositor oricărei profesii creative, oferă inspiraţie, intuiţie şi este benefic cu precădere celor cu repere natale în semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător). În unele situaţii, ar putea scădea concentrarea intervenind cu usurinţă plictiseala. Joi e o zi de văzut, citit, făcut ceva nou. Veşti surpriză.

Berbec – În prima parte a săptămânii poţi purta discuţii, negocia despre un proiect sau o afacere la care lucrezi. Discursul tău poate avea impact şi poţi avea rezultate bune. Joi şi vineri sunt zile sensibile pentru dialog: poate va trebui să alegi cu atenţie cuvintele, să ai răbdare şi să rămâi calm.

Taur – Începutul săptămânii e propice unor planuri de investiţii financiare pe termen lung: un depozit, o asigurare de viaţă. Miercuri, poate o conversaţie intensă şi binefăcătoare cu o persoană apropiată. Totuşi, grijă cui, ce anume spui. Poate că un secret mărturisit te face vulnerabil.

Gemeni – O rezolvare într-un parteneriat în prima parte a săptămânii îţi dă încredere: poate o negociere ce se încheie în favoarea ta,  poate un succes de natură juridică. Joi, dacă poţi, evita conversaţiile de lungă durată. Un cuvânt nepotrivit poate strica o prietenie frumoasă.

Rac – Cariera/locul de muncă poate fi sectorul aducător de satisfacţii în prima parte a săptămânii: poate o promovare, poate o recunoaştere a meritelor tale. Discursul tău poate fi convingător. Joi, încearcă să eviţi discuţiile la locul de muncă.

Leu – În prima parte a săptămânii dialogul în cuplu poate fi îmbucurător: puteţi face planuri ori rezolva împreună o anume chestiune. De joi ar putea fi nevoie de cumpătare şi discreţie: orice spui ar putea fi folosit împotriva ta. Îţi poţi ocupa timpul cu activităţi creative, indiferent ce înseamnă creativ pentru tine.

Fecioară – Rezolvări acasă ori ce au legătură cu locuinţa/căminul în prima parte a săptămânii. În unele cazuri se poate vorbi despre o reuşită de natură imobiliară. Grijă de joi: o decizie importantă luată brusc, sub imperiul emoţiilor, poate cauza daune în viitor.

Balanţă – Comunicare bună în parteneriate până miercuri: negocieri, discuţii de afaceri ori planuri împreună cu partenerul de viaţă. Poate o călătorie de scurtă durată în scop de afaceri. De joi, veşti, informaţii ce au legătură cu un anume parteneriat.

Scorpion – Până miercuri sunt posibile rezolvări de natură financiară: încasări, plăti, ordine în documente. Planuri pentru proiect individual profitabil în viitor. De joi, răbdarea şi calmul îţi pot fi de folos: evită confruntările verbale la locul de muncă, cu şeful tău, ori dacă eşti şef – cu angajaţii tăi.

Săgetător – Un proiect creativ la care lucrezi ar putea avea rezultate. Pentru tine, întreagă săptămână este propice comunicării: îţi poţi promova talentul, abilităţile, produsul creat de tine. O săptămână bună şi din punct de vedere amoros: comunicare bună şi poate o surpriză joi.

Capricorn – Comunicarea cu membrii apropiaţi ai familiei este evidenţiată în această săptămână. Pot fi planuri pentru vânzări/achiziţii pentru locuinţă ori de natură imobiliară. De joi ar putea veni norii şi riscul unor certuri inutile. Încercări de manipulare, minciuni ori adevăruri tăinuite, ieşite acum la iveală.

Vărsător – Un ajutor venit din partea unor prieteni poate fi de folos la rezolvarea unei anume situaţii. Comunicare bună până miercuri: poţi avea un discurs solid şi convingător. De joi, dacă ai planuri de călătorie, încearcă ceva nou, pleacă din vreme, rămâi calm şi şofează cu atenţie.

Peşti – O rezolvare cu beneficii financiare pe termen lung ar putea avea loc în prima parte a săptămânii. Poate fi vorba şi despre o promovare în carieră ori de noi responsabilităţi remunerate suplimentar. Grijă de joi, poate exista tendinţa de a cheltui mai mult, poate prea mult.

Notă: Analiza săptămânii în curs urmăreşte mişcarea planetelor pe cer, nu şi povestea fiecărui individ în parte. Horoscopul e bun de citit ca inspiraţie: nu vi se spune ce veţi face, liberul vostru arbitru hotărăşte acest lucru. Cel mult, poate fi folosit că sfat prietenesc, de luat ori nu în seamă. Dacă nu vă cunoaşteţi semnul Ascendentului, citiţi la semnul Soarelui. Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul, citiţi la ambele semne şi folosiţi ce vă e util. Fiecare are o poveste unică de viaţă, alcătuită din destin, moştenire de familie şi liber arbitru. Vă mulţumesc! 🙂

© Copyright 2014 Ingrid Panaitiu – Exclusiv pentru Catchy.roCitiţi şi

Luna plină în Scorpion din 24 aprilie 2024 este despre LOIALITATE

8 aprilie 2024 – eclipsă totală de Soare în Berbec

Eclipsa de Lună în Balanță din 25 martie 2024, ora 9:00 (horoscop)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro