Horoscopul lunii decembrie 2018

26 November 2018

Fiind în prag de sărbători și cu gândul la noul an, cu toții suntem predispuși la melancolie şi la reactualizat idealuri.

Conjuncția lui Marte cu Neptun ne ajută să ne valorificăm latura spirituală, artistică, romantică şi idealistă. Efectele conjuncției le resimțim mai puternic între 6 și 9 decembrie. În această perioadă, mulţi dintre noi vor visa cu ochii deschişi mai mult decât să acţioneze în mod concret.

Deși aspectele planetelor sunt dinamizante, probabil vom resimți o lipsă de energie şi de motivaţie; poate şi o înclinație spre dezbatere, filosofare, teoretizare. Cu Soarele (până la 22 decembrie), Mercur (începând cu 13 decembrie) și Jupiter în Săgetător, deschiderea spre cunoaștere și abstractizare este mare. Dar în decembrie 2018, de la vorbă la faptă e cale foarte lungă.

horoscop-10-ani

La data de 6 decembrie 2018, Mercur revine la mersul direct și ni se mai descâlcesc gândurile. Se mai limpezește şi comunicarea. Se pot relua cu succes conversații care luna trecută nu au dus nicăieri. Se trag concluzii constructive și se găsesc soluții – deși acestea rămân, deocamdată, la nivel teoretic. Se pot lămuri clauze contractuale şi se pot clarifica aspecte legate de un proces.

_pic-decembrie-2018-1chart-6-buc

Mercur își încetează retrogradarea: 6 decembrie 2018, ora 23:22 – București

Conjuncția Mercur–Jupiter din Săgetător i-ar putea sprijini pe cei care au de învățat, de dat examene; pe cei care doresc să publice o operă proprie/traducere sau încearcă să colaboreze cu străinătatea. (…)

Citiți și Horoscopul pe tot anul 2018 aici

Horoscop Capricorn decembrie 2018

Dragoste și viața în doi

Venus (planeta care guvernează iubirile şi flirturile Capricornilor) intră la începutul lui decembrie 2018 în casa vieții sociale, a prietenilor, şi a grupurilor. Viața socială a Capricornilor se animează simțitor, iar cei singuri ar putea să se bucure de o atracție fulger, de o pasiune care pare să apară de nicăieri. Pentru unii Capricorni, o relație care până mai ieri era pur amicală poate lua acum o turnură deosebit de interesantă: una pasională.

Luna aceasta, Capricornii fac impresie foarte bună oriunde ar merge. Dintr-odată vor deveni pricepuți la arta seducției, la poezie, la „dulcegării”. Profită de această perioadă pentru a repara o relație care scârțâie sau pentru a-ți găsi pereche! Ieşi cu prietenii pentru a cunoaște oameni noi. Dacă ești căsătorit, surprinde-ți perechea cu o petrecere sau cu cât mai multe ieșiri împreună. Scăpaţi de rutină și petreceţi mai mult timp împreună, într-o atmosferă relaxantă şi chiar festivă.

Capricornii care calcă strâmb ar trebui să fie mai atenți în decembrie 2018, eventual să ia o decizie și să încheie ce e de încheiat. În caz contrar, apar zvonuri care nu-ți fac cinste, şi ai putea răni o mulțime de oameni dragi. (…)

Citiți mai multe despre Muncă și bani, Formă fizică și moral, aici.

Celelalte zodii, aici.

Mulțumim astrologului Ada Cocoș și eAstrolog.ro.Citiţi şi

22 august: Luna Plină Albastră în Vărsător – primim a doua șansă

Acel sentiment exclusivist numit dragoste – The Last Letter From Your Lover

8 august: Lună Nouă în Leu – începuturi îndrăznețe, luminoase, mărețe, regale

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro