Kim Basinger și Rita Ora în „50 Shades Darker”

19 February 2016

rodica helmisAu început filmările pentru „Fifty Shades Darker”, continuarea de la „Fifty Shades of Grey”. Filmul a avut încasări uriașe de box-office(560 de milioane de dolari), iar producătorii de la Universal Pictures vor aduce de această dată pe marile ecrane nume și mai cunoscute: Kim Basinger (va juca rolul unei foste iubite a lui Christian, personajul principal), Rita Ora (sora adoptivă a lui Grey), Eric Johnson (va fi rivalul lui Grey), Bella Heathcote (și ea va întruchipa tot o fostă iubită de-a lui Grey).

 

12713924_10204267207960236_712988857_n

Rolurile principale vor fi jucate de aceiași Dakota Johnson și Jamie Dornan, dar filmul nu va mai fi regizat de Sam Taylor Johnson, ci de James Foley. Kelly Marcel, singura scenaristă a primei părți, a fost înlocuită și ea cu E.L. James, autoarea romanului, care pentru scenariu a colaborat cu Niall Leonard.

Kim Basinger

Kim Basinger

RITA ORA

Rita Ora

Deși sumele din încasări sunt fabuloase, criticii au pus filmul la zid din multe puncte de vedere, și mai ales dramaturgic. Doar coloana sonoră a scăpat neatinsă de observații negative (pe bună dreptate). Chiar și o parte a publicului din cinematografe a fost nemulțumită, motivând că filmul este de o calitate inferioară romanului, și că mai bine rămâneau cu ceea ce și-au imaginat singuri citind cartea, decât să strice această imagine cu un film nu prea grozav.

12714100_10204267208080239_1819604312_n

Jamie Dornan și Dakota Johnson

Pe scurt, povestea părții a doua: în timp ce Christian se luptă cu propriii demoni interiori, Anastasia se confruntă cu ura și invidia femeilor care au făcut parte în trecut din viața lui. Deja sună mai incitant!

afis 50 Shades DarkerCitiţi şi

Reacție la Macarena (Erika Isac)

Top zece filme (anul 2022)

“Inima știe ceea ce vrea” – Persuasion

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro