Mai aveam puțin și sunam la 112

22 August 2019

După ce am verificat noutățile de pe Instagram și Facebook suficient cât să mă plictisesc, am simțit că mașina se mișcă puțin și am auzit voci din spate. Un el și o ea găsiseră locul ideal pentru o ceartă epică, cu reproșuri și insulte, cu săgeți otrăvite și violență verbală slobodă… Era mult patos între ei.

Evident nu mă văzuseră stând cuminte la volan, dar nici nu mă pot lăuda cu o statură de zeiță și picioare interminabile. Mi-am ferit puțin scăfârlia să nu se vadă dincolo de spetează și de suportul pentru cap și am analizat opțiunile: stau nemișcată și aștept să se termine ocara între îndrăgostiți sau ies și le arăt că au martori la cearta domestică. Am ales prima variantă din comoditate, jenă și… plictiseală.


Am vrut să văd care sunt subiectele de neînțelegeri între oameni. Am ales prost! După ce el a scos telefonul și i-a arătat niște documente trimise către o destinatară care făcea subiectul geloziei cumplite a partenerei, disculpându-se astfel de suspiciuni, a venit rândul lui să-i reproșeze că pe plajă nu-știu-unde, ea a făcut topless fix când venise nu-știu-cine.Citiţi şi

Nu toate relațiile sunt menite să devină căsnicii

Dispariția lentă a unei platforme de socializare și posibilitatea ca tu să devii CEO

Cei mai urmăriți și cei mai bogați creatori de conținut – 49 oameni și un câine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro