Mare lucru progresul, fată!

20 December 2014

Simona TivadarPăi, dacă nu progresam, steteam io ca bunica, cu burta lipită de spate din cauza postului, în vremea asta, să fac curățenie înainte de Crăciun? Steteam! Îmi ruinam io manichiura cu pietre swarovski, de moare cartieru’ de invidie? Zob o făceam la frământat cozonaci, râdea toate proastili de mine.

Mergeam io la mall la shopping? Nici vorbă! Mall în care găsesc acu’ și sarmalele, și cozonacii, și bradul eco din plastic, gata împodobit, ce să pierd vremea cu prostii din astea arhaice? Importante sunt cadourile și mâncarea, că de aia e sărbătoare, să ne relaxăm la mall, să mâncăm la mall, să cumpărăm de la mall, păcat că nu putem dormi la mall! Plus că la mall poți purta pantofii cu toc cui sau cizmulițele cu platforme de 8 cm, totul e să ai un iubit la ortopedie.

Ați ratat coma alcoolică la Paște? Nu-i timpul pierdut, vine Crăciunul.

Pancreatita acută s-a vindecat anul trecut doar cu o modestă sechelă de diabet tratat cu pastile? Insistați cu pomana porcului de anul acesta, e posibil să obțineți spitalizarea mult așteptată la Reanimare, o minunată ocazie să vă întâlniți cu alesul/aleasa vieții. Eventual în patul vecin.

Mahmureala de la petrecerea de firmă trece doar cu altă petrecere, nu vă sfiiți să testați care e limita ficatului în metabolizarea alcoolului.

sarmale

Se anunță o îmbuibare pe cinste la masa de Crăciun cu familia? Profitați de oferta la Colebil și antispastice oferită de farmacia inimiiii, Catena. Și dacă tot sunteți acolo, luați-vă si medicamente de tensiune, că vinul roșu poate fi dușmănos de la o sticlă în sus.

Hemoragia digestivă face parte din ritualul creștin modern, e un must de sezon, nu păcătuiți prin abstinență.

Dacă sunteți o fire mult mai progresistă, un postmodernist adevărat, ruinați-vă cea mai frumoasă sărbătoare a anului cu niște sărmăluțe din ștevie umplute cu quinoa, un cozonăcel raw vegan cu cocos tradițional și neaoșe migdale plus un suculeț detox din khale, broccoli și varză de Bruxelles, pentru o digestie optimă și gaze pe măsură.

Măcar nu uitați datina care zice că în ziua de Crăciun boii vorbesc între ei, iar cei care îi ascultă se smintesc; mai bine mergeți la mall decât să vă uitați la televizor, sigur o să fie talk show-uri pe teme incendiare.Citiţi şi

În Ajun de Dumnezeiască Înviere

Analizele medicale care ne sperie – nu înseamnă că suntem bolnavi, ci doar ușor mai “obosiți”

„Alege-mă!” – Endings, Beginnings

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Iuliana / 25 December 2014 11:23

  Suuuper !!!

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro