Ministerul Nataliei Intotero i-a invitat pe elevi la concursul ”ȘTI și câștigi”

16 April 2019

Ministerul Românilor de Pretutindeni a organizat, la Timișoara, concursul cu titlul ”Ști și câștigi”, anunță publicația expressdebanat.ro. Organizatorii au greșit conjugarea verbului ”a ști”, care, la persoana a doua singular, ar fi trebuit să aibă forma ”știi”.

”Mare le-a fost mirarea celor câteva zeci de liceeni de la Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara, care au participat azi la lansarea campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume”, când au văzut pe ecranul din sala festivă a liceului titlul concursului gândit și redactat de Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, sub coordonarea Ministerului Românilor de Pretutindeni”, notează publicația.

Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni

Sursa foto: Hunedoara Plus

Citiți vă rog și Femeile din guvernul Dăncilă – ce le recomandă ar trebui să le excludă. E vorbs și despre Natalia… Care nu va mai fi curând minstru, dar nu din cauza gafelor, ci pentru că e pe lista PSD la europarlamentare. Va sta cinci ani în Parlamentul European, pe un salariu la care românii nici nu pot visa, și ne va reprezenta cu aceeași cinste și onoare de care suntem sătui și de care ne-am lipsi bucuroși. 

Reprezentanții agenției au „uitat” să pună un „i” în titlul concursului „Ști și câștigi”, o eroare gramaticală imediat observată de tineri, dar și de profesori. Erorile din textul concursului nu s-au oprit aici, nu au lipsit nici dezacordurile. Reprezentanții agenției au pus toate aceste greșeli pe seama faptului că s-au grăbit să îl redacteze. „L-am făcut aseară, în grabă”, a precizat unul dintre inspectorii agenției.”

Păi, nu-i așa? Și ce dacă nu ști să scri, fi obraznic cu ăia care știe!Citiţi şi

O altă ea

Urgența solidarității

Toantă să fii să nu spui da. Așa exemplar, cum să ratezi?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro