Natalie Portman, mămică pentru întâia oară

15 June 2011

Laureata premiului Oscar Natalie Portman a devenit mamă pentru întâia oară. Ea a dat naştere astăzi unui băieţel, al cărui tată este Benjamin Millepied, coregraful cu care actriţa americană a colaborat în timpul filmărilor pentru drama “Black Swan”, informează Daily Mail.

Natalie Portman, care a împlinit vârsta de 30 de ani pe 9 iunie, a anunţat în decembrie 2010 că este însărcinată şi că s-a logodit cu iubitul ei, balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru thrillerul psihologic ” Black Swan. În timpul discursului de acceptare a premiului Oscar anul acesta, actriţa i-a mulţumit viitorului ei soţ pentru a-i fi dat cel mai important rol din viaţa ei: cel de (atunci viitoare) mamă.

Pe parcursul sarcinii, Natalie a renunţat la regimul alimentar vegan în favoarea celui ovo-lacto-vegetarian, pentru a se asigura că bebeluşul primeşte toate resursele necesare unei dezvoltări sănătoase. “Cred că voi face multe greşeli ca mamă, însă sunt deschisă să învăţ”, a declarat proaspăta mămică.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul “Léon”, al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum “Visând la Beverly Hills”, “Closer”, “Fantomele lui Goya” şi “V de la Vendetta”. Portman a jucat anul trecut în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile ” Your Highness” şi  “No Strings Attached”, filmul de acţiune “Thor” şi drama “Hesher”.

Să le trăiască! 🙂Citiţi şi

Poate și tu ai nevoie de tratament cu pastile de „Nu-mi pasă” de 1000 mg

Tata, te iubesc oricum ai fi

Stimate domn divorțat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro