Noutăți Aedes de Venustas

19 December 2016

Al șaptelea parfum Aedes de Venustas – noua creaţie a Marelui Maestru Parfumier Alberto Morillas – „Grenadille D’Afrique” explorează peisajele străvechi ale Africii, invitându-ne într-o aventură prin pădurile de abanos african… unde ai tot ce îți trebuie ca să supraviețuiești: lemn, fum, pământ și cremene, în timp ce vanilia încălzită de acordurile de labdanum ține loc de așternut.

grenadille-dafrique-1

„Grenadille D’Afrique” este disponibil exclusiv în Elysee. 100ml/gr – 890 RON

grenadille-dafrique-3

Aedes de Venustas (în traducere „Templu al frumuseții” în limba latină) a obținut prestigiosul premiu Fragrance Foundation Award, devenind unul dintre cele mai respectate brand-uri de parfumerie ai ultimilor ani.

*

Mintea întreabă, dar inima deja știe…

O nouă experiență invită purtătorul într-o vrajă care nu a mai fost făcută până acum. Elysee îţi propune să descoperi o selecție de trei parfumuri excepționale.

„IRIS NAZARENA” – misterios, mistic, senzual…

box-bottle-aedes-iris-nazarena

Specia rară de Iris Bismarckiana, cunoscută și cu numele de Iris Nazarena, este originară din munții din estul Nazaretului. Este cunoscută ca fiind o floare mistică, având o coloristică impresionantă: maro, mov și alb cu un miros foarte pudrat. Ambreta împreună cu notele de pară, trandafir și mosc ofera parfumului o strălucire a zorilor care tocmai se ridică.

Fragrance Foundation Award2014 – „Perfume Extraordinaire” Winner

Exclusiv în Elysee! 100ml/gr – 890 RON

„ŒILLET BENGALE” – o garoafă ce își dorește să devină un trandafir…

oeillet-bengale-2

Acest parfum flamboyant care împrumută fațetele unui trandafir are o personalitate volatilă. Notele condimentate adăugate mirosului pudrat va dezlanțui o reacție în lanț.

 Exclusiv în Elysee! 100ml/gr – 890 RON

„COPAL AZUR” – hipnotic, spiritual și puternic…

copal-azur-1

Un parfum care ne invită pe o plajă din paradis, cu stânci minerale, iar notele de tămâie domină peisajul olfactiv, deschizându-ne „poarta către rai”. Deoarece rășina de copal nu poate fi folosită ca ingredient în parfumerie, trei extracte diferite de frankincense sunt folosite ca note de bază, reprezentând 30% din formula extravagantă.

Exclusiv în Elysee! 100ml/gr – 890 RON

Magazinele Elysee: Elysee Marriott (Grand Avenue Shopping Galleries, J.W Marriott Bucharest, Calea 13 Septembrie, nr. 90) şi Elysee Victoriei (Calea Victoriei, Nr. 39).Citiţi şi

Salvador Dalí, ca parfum

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro