Roses Elixir – ultimul parfum Montale

13 November 2011

Roses Elixir, So Flowers şi Aoud Amber Rose. Trei parfumuri exotice pe care Elysée vi le oferă în exclusivitate ca sugestii pentru înnoirea garderobei olfactive acum, la schimbarea sezonului. “Nasul” din spatele lor este parfumierul Pierre Montale, care după o călătorie iniţiatică, s-a întors la Paris şi a pus toată dragostea şi imaginaţia stârnite de fascinantul Orient Mijlociu în combinaţii  alchimice de esenţe rare.

Roses Elixir este o poţiune ameţitoare, acidulată, din flori şi fructe care flirtează subtil pe piele. Prospeţimea citricelor îţi trezeşte simţurile, ca mai apoi, să te răsplătească cu un buchet uluitor de trandafir, iasomie, floare de portocal şi căpşuni. Finalul este senzual şi misterios… o bază caldă de ambră, mosc şi vanilie ce întregeste perfect un parfum vesel şi exploziv, însă deloc inocent… Acum, gândeşte-te la ce îţi inspiră fără să-l ai pe piele, şi apoi la ceea ce s-ar putea cu adevărat întâmpla cândva, la căderea serii… când îl vei purta ca pe o etolă invizibilă din cele mai incitante arome, lângă un bărbat care contează. Şi acum un detaliu prozaic, dar care contează şi el: 100 ml Eau de Parfum costă 490 lei.

Din aceeaşi linie nou lansată de casa Montale, “So Flowers” are un buchet revigorant de zambilă, iris, iasomie, trandafir şi Ylang-Ylang aşezat  pe o baza caldă de mosc, iar “Aoud Amber Rose” este o odă adusă acordului ambră-trandafir. Dar pentru a transforma aceste informaţii în senzaţii reale, trebuie să le încercaţi, să le lăsaţi să lucreze pe piele şi abia apoi să alegeţi.

Şi încă ceva: fiindcă am pomenit de aoud, probabil la fel de puţin cunoscut în România cum este şi Casa Montale*, trebuie să vă luminez: Pierre Montale a fost primul, după YSL, care a ales aoud-ul, o răşină miraculoasă produsă de copacul agar şi ajunsă foarte populară în parfumeria de nişă a ultimilor ani, ca primadonă, creând în jurul ei adevarate opere de artă: aoud cu trandafir în minunatul Red Aoud, aoud cu lime şi şofran în inegalabilul Aoud Lime sau Aoud Blossom, o combinaţie tulburătoare de aoud, ylang –ylang şi tuberoză. Pe care le găsiţi tot la Elysée unde vă aşteaptă universul infinit cu puteri magice de a readuce din trecut senzaţii, oameni, locuri, dar şi de a duce emoţiile la un alt nivel – LUMEA PARFUMURILOR. Ah, există şi variante pentru bărbaţi, dar există şi o condiţie: ca personalitatea lor să rezoneze la accentele stranii de aoud :).

*Parfums Montale came into being in 2001, when perfumer Pierre Montale relocated to Saudi Arabia and began to create perfumes for Arabian kings, queens, sultans and princesses. In 2003, he opened his first showroom in Paris and unveiled his masterful creations to the West, combining Eastern essences with precious woods, resins, florals, sweet confections and spices from around the world to create his beautiful line of perfumes.Citiţi şi

Histoires de Parfums – poveștile care se citesc pe piele

Crăciunul femeilor catchy

Carnal Collection by Initio – o explozie de feromoni

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. dana / 2 December 2011 4:10

  Sper ca aceste parfumuri sa apara si in magazine specializate cum e aoro.ro pentru a fi accesibile cat mai multor clienti.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro