Histoires de Parfums – poveștile care se citesc pe piele

17 October 2019

Elysée a relansat în România Histoires de Parfums în prezența creatorului mărcii, francezul Gérald Ghislain. Acesta a prezentat în premieră absolută un parfum foarte așteptat, pe numele său 7753, care va fi disponibil în magazinele din Europa abia în luna decembrie.

Gérald Ghislain, 55 de ani, un alt parfumeur care poartă Marocul în sânge ca și Serge Lutens, un bunic șarmant (n-ai spune, dar și de aici vine o undă de charismă), care a trăit de toate și de la un anumit moment încolo a făcut doar ce a vrut. Ce-ți poți dori mai mult de la viață? Să faci bani din ce-ți place și să fii liber. Liber să creezi după capul și instinctele tale, liber să declini seducția în cele mai frapante fragranțe, să îți faci propriile coduri și să ai poveștile misterios numerotate 1804, 1826, 1873, 1876, 1725, 1740, 1828, 1899, 1969 sau botezate – Veni, vidi, vici, Irrévérent (Nerespectuos)), Outrecuidant (Înfumurat), Prolixe, Fidelis.

Acum a fost un performance olfactiv în jurul lui 7753, ultimul “volum” din biblioteca olfactivă a lui Ghislain. Codul: 77 cm x 55 cm reprezintă dimensiunile tabloului lui da Vinci. Pentru că zâmbetul Giocondei i se pare lui Ghislain chintesența feminității. Un parfum care pur și simplu te face să zâmbești și să te simți foarte feminină. Nu e grozav? Nu e destul?

Din 2000, de când a fost creat, Histoires de Parfums spune povești despre epoci emblematice, despre muzică și poezie, despre personaje faimoase: Jules Vernes, Mata Hari, Norma, Carmen, Madame Butterfly… iar acum și Gioconda. 

Ne place că ELYSEE, prin creatoarea brandului, Cristina Bălan, aduce parfumieri de nișă, îndrăzneți, nonconformiști, devorați de pasiunea pentru formule memorabile și care interpretează într-o manieră seducătoare clasicele categorii olfactive. Gérald Ghislain este așa.  “Se inspiră din imersiunea lui în arte, în lume, în mișcarea frumuseții vieții” cum l-a descris Ana Barton. Gérald nu e bun la folosit cuvintele și atunci spune poveștile în felul lui. Absolut seducător. Poveștile lui se citesc direct pe piele, cu alți senzori și cu o altă intensitate a percepției. 

Treceți pe la Elysée, pe Calea Victoriei, lângă magazinul Muzica. Lăsați la intrare zgura zilei și încredințați-vă celor ce trăiesc printre parfumuri, le știu poveștile și pot orchestra emoțiile. Ascultați și mirosiți. Cu ochii închiși, visătoare, sau larg deschiși de uimire de ceea ce reușesc să trezească alchimicele formule venite din minți atinse de har sau… nebunie. Ghislain chiar așa se declară – I am crazy! 🙂

Mergeți de vă căutați parfumul! Cineva, cândva, undeva sigur s-a gândit și la cum ești TU. Așa cum o femeie a dat naștere cândva bărbatului vieții tale.Citiţi şi

Parfumuri în aromele Crăciunului – Cadouri perfecte pentru bărbatul iubit

Ce facem cu toate icoanele?

Există viață după divorț?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro