De ce să ai încredere în ce face Miriam Quevedo

4 December 2017

Casa spaniolă de cosmetice premium MIRIAM QUEVEDO este prezentă de câțiva ani pe piața românească, în magazinele Élysée. Cunoscută deja pentru performanțele gamelor adresate îngrijirii tuturor tipurilor de păr, în care Miriam a investit ani lungi de cercetare și ingredienți valoroși pentru ca formulele să-și merite renumele, de data aceasta în centru atenției a fost colecția Black Baccara, lansată în premieră în România. La care a fost prezentă și fondatoarei casei, femeia care a crescut printre borcănele și amestecuri de ierburi aromate în farmacia mamei sale din Barcelona. Un serios argument în favoarea încrederii… 🙂

miriam ea

Miriam Quevedo și Cristina Bălan (Élysée) 

BLACK BACCARA_ROSES

Trandafirii Black Baccara

Cu un asemenea istoric, n-a fost chiar o surpriză pasiunea de mai târziu pentru tot ce poate ajuta la conservarea timp cât mai îndelungat a frumuseții asociate tinereții. Că e vorba de piele sau de păr, atât de importante pentru imaginea femeii, Miriam folosește tehnici intensive anti aging cu ajutorul unor ingrediente valoroase extrase din amestecuri botanice organice (uleiuri, ape florale), al peptidelor de ultimă generație (high-tech), dar și al unora dintre cele mai sofisticate adaosuri – ulei de caviar alb, aur de 24K, platină și diamante. Și obține avansate și eficiente cosmetice moleculare.

Pentru că azi, fără tehnologia de vârf, nu poți “imita” natura până acolo încât, și dacă nu poți da spectaculos ceasul biologic înapoi, măcar poți îmblânzi timpul, prevenind, conservând și uneori chiar îmbunătățind datul genetic. Perechea câștigătoare rămâne natura și șiința. Știința mare, dar și știința noastră, a beneficiarelor celor care au ales dintre toate meseriile lumii pe cea dedicată frumuseții femeilor.

Black Baccara

Gama Black Baccara este disponibilă în magazinele Élysée (Calea Victoriei, 109 și Hotel Marriott)

Gama Black Baccara devine astfel un ajutor foarte competitiv cu cele 40 de ingrediente active de ultimă generaţie (între care concentratul de Black Baccara, o specie foarte rară de trandafir și Smart SKINutrients) ce promit 40 de beneficii identificate în legătură cu toți factorii care deteriorează zilnic structura pielii noastre. Vă puteți întreba dacă chiar sunt atât de mulți, 40! N-avem noi răbdarea să punem pe o listă tot ce ne poate face rău și nu reușim să ocolim… 🙂 Așa că, e minunat că cineva le-a dibuit pe toate și le-a găsit și un posibil remediu. Nouă nu ne rămâne decât să le încercăm.

Și pentru că tot am fost la lansarea gamei celei noi, n-am putut trece nepăsătoare pe lângă produsele pentru păr… Despre care se poate povesti la nesfârșit, dar cel mai important de reținut e diversitatea adresării. Pentru că, da, suntem foarte diferite, de la etapă la etapă, când vine vorba să ne descurcăm cu hormonii pe măsură ce timpul trece fluierând. Or, tocmai asta încearcă Miriam Queveda să facă – să personalizeze cât de mult posibil produsele, astfel încât nevoile particulare să aibă un corespondent care să le rezolve.

PLATINUMDIAMONDS_2

Informații detaliate găsiți pe site și, firește, în magazinele Élysée. Din care, nu știu, zău, cât de repede veți putea pleca și cât de mult peste ce v-ați propus veți cheltui… dar e luna cadourilor, nu? 🙂

Sărbători fericite! Citiţi şi

Monica Bellucci și… NIVEA? Bine!

Bentley și cartea de 230.000 euro!

Dr. Mihaela Leventer: firele de suspensie, noua soluție anti-aging

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro